Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



RK Tenja: 9. ljetni rukometni kamp [2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67122
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2024. 9:50 
Naslov:  RK Tenja: 9. ljetni rukometni kamp [2024.]
15.07.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rukometni klub Tenja i ove godine s ponosom najavljuje 9. ljetni rukometni kamp za djecu svih uzrasta!

Ljetni rukometni kamp za sve male rukometašice i rukometaše održat će se od 15. srpnja do 9. kolovoza 2024. godine u Tenji na mjesnom igralištu, u Ulici Vladka Mačeka 20.

Termini održavanja kampa su ponedjeljkom, srijedom i četvrtak od 19 do 20 sati. Program je besplatan, a sve polaznike kampa očekuju prigodni pokloni naših sponzora.

Kamp pruža jedinstvenu priliku za djecu da se aktivno uključe u sportske aktivnosti tijekom ljeta, usavršavaju svoje rukometne vještine i upoznaju nove prijatelje.

Ciljevi ljetnog rukometnog kampa su poticanje djece na bavljenje rukometom i sportom općenito, pružanje sadržaja za aktivno i sportsko ljeto, stvaranje i jačanje prijateljstva među igračicama i igračima te ukazivanje na važnost timskog rada.

Ove godine sudionici kampa bit će podijeljeni u dvije skupine – početnici i napredni. Djeca koja sudjeluju prvi put u kampu igrat će mini rukomet u početničkoj grupi, dok će oni koji već igraju ili će sljedeće sezone igrati veliki rukomet biti u naprednoj grupi.

Pozivaju svu djecu da im se pridruže i postanu dio ovog sportskog rukometnog ljeta. Prijave i dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 091 910 6078 te e-mailom na [email protected] ili jednostavno dođete u navedenim terminima.

Ne propustite priliku za zabavno i aktivno ljeto u društvu naših trenera i prijatelja iz rukometnog svijeta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: