Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Promocija novih dresova uz Z++ i S.A.R.S.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67122
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.07.2024. 8:02 
Naslov:  Promocija novih dresova uz Z++ i S.A.R.S.
19.07.2024. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometni klub Osijek uskoro će predstaviti svoje nove dresove za aktualnu sezonu 2024./25. Bit će to prilika i za novo druženje s našim navijačima, budući da će organizirati prigodni event na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi, predviđen za petak, 19. srpnja, u vremenu od 17 do 24 sata.

Pritom će imati zabavni program, aktivnosti za djecu i najmlađe, ali i za odrasle fanove Bijelo-plavih. Riječ je o raznim nogometnim igrama, a imat će i photobooth, nogo-pikado, zanimljivu aktivaciju uz dječake iz klupske Škole nogometa i DJ-a koji će također biti zadužen za dobru zabavu. Podrazumijeva se i ugostiteljska ponuda hrane i pića. I nije to sve. Koncert će od 20 sati održati naši gosti, na početku Z++ trenutno jedan od predvodnika nove generacije pop glazbe, a potom i poznati rock band S.A.R.S. Bitno je naglasiti da će navijačima tom prigodom omogućiti i kupovinu artikala iz našeg Fan shopa kao i učlanjivanje u NK Osijek.


Tekst: NK Osijek
Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: