Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Završnica malonogometnog turnira Tenja 2024.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66542
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.06.2024. 11:38 
Naslov:  Završnica malonogometnog turnira Tenja 2024.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Završnim susretima u utorak navečer okončano je ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira Tenja. U finalnoj večeri odigrani su završni susreti za prvo i treće mjesto u konkurenciji seniora i veterana.

Velik broj gledatelja i ove je godine potvrdio kako je riječ o jednom od najvećih turnira u Slavoniji i Baranji, a utakmice je pratio i osječki gradonačelnik Ivan Radić te najboljoj seniorskoj ekipi, Mursi V.B.K., dodijelio pehare.

Grad Osijek pokrovitelj je ovog turnira, koji je od ove godine i u novom ruhu. Pred početak turnira završili smo radove na cjelovitoj obnovi igrališta, od novih tribina, golova, pristupne ulice, dječjeg igrališta i sprava za vježbanje. Ukupna vrijednost obnove je 68 tisuća eura – istaknuo je gradonačelnik Radić.

Dodao je kako su ulaganja Grada u Tenju nikad veća izdvojivši izgradnju dječjeg vrtića u Tenji, rekonstrukciju osnovne škole radi cjelodnevne nastave, izgradnju višestambene zgrade i druge.

Od infrastrukturnih projekata u sportu treba izdvojiti i završetak svlačionica NK Slavonac vrijednosti preko 300 tisuća eura te Adicu koju ćemo financirati kroz ITU u vrijednosti 1,7 milijuna eura. U tijeku je izrada glavnog projekta. Također će ići i nova biciklistička staza do centra Tenje. U tijeku je ishođenje građevinske dozvole – rekao je gradonačelnik Radić.

Najavio je i izgradnju ceste u Ulici Augustina Tina Ujevića vrijednu 430 tisuća eura te izvijestio da je u tijeku i sanacija nogostupa u Ulici Miroslava Krleže vrijedna 130 tisuća eura.

To su najveći projekti u Tenji, nastavit ćemo i dalje ulagati i u sportski i kulturni život ovdje, u najmlađe i najstarije, te u infrastrukturu – zaključio je gradonačelnik.








Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: