Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Posebno priznanje osječkim vatrogascima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66529
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.06.2024. 12:17 
Naslov:  Posebno priznanje osječkim vatrogascima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Varaždinu je održana svečana sjednica Hrvatske vatrogasne zajednice povodom proslave 160. obljetnice dobrovoljnog vatrogastva u Hrvatskoj.

Tom su prilikom dodijeljena posebna priznanja vatrogascima, među kojima su oni i iz Osijeka.

Dobitnici najpothvata u vatrogastvu za 2023. godinu su JVP Osijek za intervenciju u tvrtki Drava International i pripadnici JVP-a Vodice Mario Jozić, Nikola Tintor i Ivica Budimir za spašavanje turista iz vatrene stihije. Posebno priznanje za požrtvovnost i nesebičnost u obavljanju vatrogasne djelatnosti dobio je Marijan Gajski, pripadnik JVP-a Našice koji je teško ozlijeđen pri gašenju požara u tvrtki Drava International - ovo uručenje popraćeno je snažnim pljeskom svih prisutnih uzvanika.

"Hrvatsko vatrogastvo s policijom i vojskom je stup domovinske sigurnosti. Sve one sposobnosti koje imamo dalje ih razvijamo. U današnje vrijeme, osim poplava i požara, imamo i olujna nevremena i bujične poplave. Prilagođavamo tehniku i sposobnosti vatrogasaca da se prilagode tome i da reagiraju odmah.", rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

Povelju i plaketu s likom Gjure S. Deželića dobili su Stjepan Koški, DVD Valpovo, Vlatko Gašić, DVD Stipanovci i Franjo Poljak, DVD Našičko Novo Selo.


Foto: JVP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: