Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FFOS: Promocija sveučilišnog udžbenika "Personality and Intelligence: The Psychology of Individual Differences"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66529
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2024. 10:00 
Naslov:  FFOS: Promocija sveučilišnog udžbenika "Personality and Intelligence: The Psychology of Individ
26.06.2024. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Promocija sveučilišnog udžbenika Personality and Intelligence: The Psychology of Individual Differences izdavača Oxford University Press, koji će predstaviti suurednici prof. emeritus Philip J. Corr sa Sveučilišta u Londonu i Dino Krupić, docent na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku održat će se u srijedu, 26. lipnja 2024. u 14 sati u maloj svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta u Osijeku, Ulica Lorenza Jägera 9, Osijek (dvorana 39, I. kat).

Ova knjiga, koju su pisali ugledni međunarodni stručnjaci i profesori, prikazuje ključne aspekte ličnosti i inteligencije na kritički način, povezujući teoriju sa svakodnevnim životom. Osim toga, obuhvaća i metodologiju te statistiku koja dominira u tim znanstvenim granama te pruža kritički osvrt na znanost o ličnosti i inteligenciji. Osim o sadržaju knjigu, na promociji će biti govora i o procesu nastanka knjige i načinu rada uglednih izdavača sveučilišnih udžbenika na primjeru Oxford University Pressa.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: