Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jeste li spremni za shopping maraton?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66529
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2024. 10:35 
Naslov:  Jeste li spremni za shopping maraton?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Malo smo prošetali po Portanovi i ono što vam zasigurno možemo reći – sniženja su na svakom koraku. Jesu li to prava sezonska sniženja ove godine započela ranije ili je to tek najava onoga što slijedi u narednim danima ne znamo, ali shopping se već danas isplati!

Ukoliko vikend planirate iskoristiti za kupovinu imajte na umu nekoliko stvari. Prvo, u subotu 22. lipnja ništa, pa tako ni trgovine u Portanovi neće raditi jer je Dan antifašističke borbe. U Portanovi će raditi samo 2. kat, poznatiji i kao kat zabave, ali radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći na web stranici Portanove.

Ali ne sekirajte se previše jer već sljedeći dan, u nedjelju 23. lipnja Portanova je otvorena i radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. I ne samo to, nego će i sljedeća nedjelja, 30. lipnja također biti radna, dakle, uz sva ova aktualna sniženja i ove radne nedjelje svi uvjeti za jedan pravi shopping maraton su ispunjeni.

Nakon marljivog učenja i pisanja zadaća tijekom cijele godine, stiže vrijeme za odmor i zabavu! U subotu, 29. lipnja od 17 do 19 sati za sve školarce u Portanovi će se održati After school party! Ono što za sada znamo je da su za školarce pripremili uvijek omiljeni i popularni face painting, dječji vicomat – pričanje viceva uz klauna, razne zagonetke, skrivalice i pitalice za djecu. A svi znamo da svaka dobra zabava uključuje disco i šampanjac – stoga su za veselu ekipu osigurali i to!

Ali Bye Bye školi možete reći i uz CineStar! I to već od subote 22. lipnja. Kako je sve u Portanovi ovih dana u znaku završetka školske godine, tako vas i u CineStaru očekuje dodatna zabava za školarce. Recite BYE BYE školi i dođite u CineStar od 22. do 30.6. jer vas od 11 do 16:59h očekuju ulaznice po cijeni od samo 4€!*

A u Twister Fun Park igraonici sutra, kao i svaki četvrtak mališane očekuje dodatan zabavni program od 16 do 18h: Twister play day! Ovog četvrtka, 20. lipnja na rasporedu je radionica: Disco time! Svjetski dan glazbe obilježit će se u Twisteru, u mini discu uz najpoznatije plesne hitove!

Vidimo se u Portanovi!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: