Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od 25. lipnja obuka novih vozača tramvaja na liniji 2

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 66516
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.06.2024. 14:53 
Naslov:  Od 25. lipnja obuka novih vozača tramvaja na liniji 2
31.08.2024. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

GPP Osijek obavještava građane da će od 25. lipnja do 31. kolovoza 2024. godine, na tramvajskoj liniji 2 svakodnevno prometovati dva tramvajska vozila. Ova vozila neće prevoziti putnike, već će služiti za praktičnu obuku novih vozača tramvaja.

Naime, od 4. lipnja ove godine, GPP Osijek, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ), provodi osposobljavanje 20 polaznika za zanimanje vozača tramvaja. Ova obuka se odvija u okviru programa mjera aktivne politike zapošljavanja HZZ-a i uključuje teorijski i praktični dio nastave, koji provodi Elektrotehnička i prometna škola u Osijeku.

Praktični dio nastave trajat će do 31. kolovoza 2024. godine, a vožnje će se održavati svakodnevno u dvije smjene. Kako bi se omogućile ove vožnje u uvjetima kada je tramvajski promet potpuno prekinut zbog modernizacije tramvajske infrastrukture, 25. i 26. lipnja transportnim će vozilom dva tramvaja biti dovezena na tramvajsko stajalište Bikara, odakle će se prugom prevesti do Mačkamame. Tramvaji će u vrijeme obuke novih vozača noćiti na Mačkamami, odakle će se polaziti na probne vožnje u smjeru Bikare i nazad.

Građane mole za razumijevanje i strpljenje tijekom ovog perioda te naglašavaju da tramvaji neće prevoziti putnike, već će biti isključivo namijenjeni za obuku. Također mole građane da ne parkiraju svoja vozila na prugu, kako bi se obuka novih vozača u navedenom periodu odvijala nesmetano. Cilj ovih aktivnosti je osigurati kvalitetnu i sigurnu obuku budućih vozača tramvaja, čime će se unaprijediti usluga javnog prijevoza u našem gradu po ponovnoj uspostavi tramvajskog prometa, koja je predviđena do kraja ove godine.

Za dodatne informacije, mole kontaktirajte GPP Osijek putem e-maila na [email protected] ili telefonom na broj 031/228-351.


Tekst i foto: GPP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: