Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Club Exit: REZ w/Commissar lag: Bubnjar/ZEZ/ kol3k

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66516
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.06.2024. 9:44 
Naslov:  Club Exit: REZ w/Commissar lag: Bubnjar/ZEZ/ kol3k
22.06.2024. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u clubu Exit:

Subota, 22. lipnja 2024.
22:00 sata - COMMISSAR LAG (Mord / Rekids, Beograd)
ZEZ (REZ, Osijek)
BUBNJꕔR (REZ, Zagreb)
kolek3k (REZ, Osijek)

REZ zatvara klupsku sezonu s jednim od najjačih gostiju do sada. LAG je nekoliko puta nastupio u Osijeku i bez iznimke je uvijek popraćen s ovacijama.

Imena kao sto su HOR, Berghain, Trezor - najpoznatiji svjetski techno video streaming i klubovi, te Corsica studios, D-Edge su samo neka od mjesta gdje je nastupao. Osim što je jedan od najpopularnijih DJ-a u regiji, vrlo visoko kotira i u produkcijskom svijetu. Zbog svog posebnog pristupa produkciji preko uglavnom analogne opreme je često tražen i kao gost predavač na raznim akademija produkcije elektronske glazbe. Gotovo svi DJ / producenti na svijetu su čuli za izdavačke kuće na kojima LAG redovito izdaje - MORD i REKIDS. Iskoristite priliku poslušati njegov DJ nastup prije turneje po Kini jer će u bliskoj budućnosti postati velika zvijezda.

Iako je BUBNJꕔR već nastupao na REZ eventu, ovaj puta nastup je poseban jer je postao novi rezident REZ-a. I LAG-u i BUBNJꕔR-u podršku pružaju stari, dobro znani REZ rezidenti ZEZ i kolek3k. Koscak AUDIO se, kao i uvijek, brine o razglasu i rasvjeti na zavidnom nivou.

Cijena ulaza:
6 EUR prije 00
9 EUR poslije 00


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: