Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Izložba plakata "Osvrt na aktivnosti Obrtničke škole Osijek u šk. god. 2022./2023."

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66070
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2024. 9:30 
Naslov:  GISKO: Izložba plakata "Osvrt na aktivnosti Obrtničke škole Osijek u šk. god. 2022./2023."
Od 06.05.2024. 16:00 do 31.05.2024. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom mjeseca svibnja u Ogranku Donji grad Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek može se pogledati Izložba plakata Obrtničke škole Osijek, koja se održava u sklopu projekta Mala galerija GISKO. I ove godine Obrtnička škola Osijek priredila je izložbu plakata kojima nas informiraju o projektima, natjecanjima, sudjelovanjima na sajmovima i ostalim aktivnostima koje su učenici i nastavnici provodili tijekom školske godine. Učenici su, uz svoje mentore i voditelje radionica, usvajali nove vještine i znanja, a na natjecanjima ih primijenili i uspješno predstavljali svoju struku i Obrtničku školu Osijek.

Neka od događanja jesu: Čuvamo od zaborava – kirvaj u Slavoniji, Dan bezVeze, Povijest obrtništva u Osijeku, Praksa i za nas!, TEHNICOOLUM, 4. sajam tehničke kulture, Festival cvijeća, Demonstriraj – kompostiraj, Mentamatika, Advent u Osijeku, Sportske aktivnosti, Izrada makete petrijevačkog mosta, Engleski i struka, Aktivnosti UZ Kreativne ruke, Školska natjecanja, Županijska i državna natjecanja WSC 2023.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: