Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar za kulturu, Đakovo: Komedija "Čudo u Poskokovoj Dragi"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.04.2024. 7:58 
Naslov:  Centar za kulturu, Đakovo: Komedija "Čudo u Poskokovoj Dragi"
09.05.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Posjetite u četvrtak, 9. svibnja 2024. u 20 sati đakovački Centar za kulturu kako biste zaronili u svijet muškaraca bez brakova, stvorenog perom Ante Tomića. Dobro došli u Poskokovu Dragu – mjesto gdje se zakoni razigravaju, a život je pod vlastitim pravilima!

Nakon što ostane sam s trojicom sinova nakon smrti voljene supruge, Jozo Poskok daje sve od sebe kako bi djeci nadomjestio svu ljubav svojega svijeta, Divljeg zapada, negdje u gori, u Poskokovoj Dragi, gdje se i vukovi smatraju prvim susjedima i gdje se njeguje vlastita, vrlo kreativna zatucanost. A što će se dogoditi kada se najstariji sin odluči boriti ni manje ni više nego za ljubav… žene. Koje će zgrade stradati, čije će glave otpasti, koja će vjenčanja propasti samo zbog neobjašnjive želje za ženskom rukom u kući?

Iz Centra za kulturu Đakovo pozivaju vas da im se pridružite u toj avanturi s Poskocima – udovcem Jozom i njegovim „zamomčenim“ sinovima, gdje civilizacija i država gube svoje značenje, te saznate odgovore na sva ova pitanja, smijući se pritom umijeću slavonskih kazalištaraca.

Ulaznice po cijeni od 7 EUR moguće je kupiti na blagajni Centra ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 9 do 14 sati te petkom, subotom i nedjeljom od 15 do 20 sati. Blagajna srijedom ne radi, a na dan predstave otvorena je od 15 do 20 sati!

Predstava je nastala u koprodukciji Kazališta „Mika Živković“ Retkovci i Slavonskog putujućeg teATRA te nije primjerena osoba mlađim od 16 godina!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: