Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Artibus škola crtanja i slikanja: Ljetna škola crtanja i slikanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.06.2023. 13:21 
Naslov:  Artibus škola crtanja i slikanja: Ljetna škola crtanja i slikanja
03.07.2023. 19:20
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zašto ljetna škola crtanja i slikanja: I ove godine Artibus otvara svoja vrata. Pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u programu Ljetne škole crtanja i slikanja pod vodstvom Mag.educ.art. Ivone Ćavar. Uviđajući sve veću potrebu i interes za likovnim izražavanjem kod djece i odraslih, umjetnica je odlučila i ove godine otvoriti ljetnu školu crtanja i slikanja. U današnjem vremenu suočeni smo s brojnim izazovima te nam je potrebno sve više odmaka od tehnologije i svakodnevnog stresa. Poticanjem kreativnog stvaralaštva kroz likovne radionice razvijamo nove vještine, socijaliziramo se i stvaramo pozitivnu sliku o sebi i okolini.

O programu i što će se naučiti:
Program je osmišljen u trajanju od 8 tjedana ( 6. i 7.mj. 2023.) u kojemu će djeca i odrasli naučiti koji su to osnovni likovni elementi i kako ih primjenjivati na vlastitom radu, razvijat će maštovitost, kreativnost i finu motoriku ruku, te razvijati socijalne i društvene vještine. Radionice su osmišljene tako da kroz igru i zabavu naučimo kako poboljšati naše likovne radove i izraziti vlastito mišljenje i kritički stav.

Kroz edukativni program naučit ćemo više o točki i crti kao osnovnim gradivnim elementima u crtežu, spoznati što je to ritam i kako ga postići na vlastitom radu, što je kompozicija i kakva može biti, kako boja utječe na naše psihološko stanje te što je toplo-hladni kontrast.

Gdje će se sve održavati:
Umjetnica je svjesna da ima mnogo zainteresiranih za program no isto tako zna da roditeljima nije lako voziti djecu na aktivnosti uz sve vlastite obveze, stoga Artibus dolazi k vama. Školu je moguće pohađati u prostorima mjesnih odbora Jug II, Višnjevac, Tenja i Podravlje. Cilj je programa pružiti svoj djeci u Osijeku i okolnim mjestima jednake mogućnosti za sudjelovanje i razvijanje kreativnog potencijala. Prijave su trenutno u tijeku, a broj mjesta je ograničen, stoga Vas pozivamo da se prijavite što prije i zauzmete svoje mjesto. Prijaviti se možete na: [email protected] ili 092/277 5348

Raspored i mjesto održavanja:

ZA DJECU:
Višnjevac- Ponedjeljkom 19:20- 20:20 h, mjesni odbor Višnjevac, Ul.J.J.Strossmayera 2
Jug II- Srijedom od 17-18 h, mjesni odbor Jug II-Srijemska ulica 124A
Tenja -Srijedom od 19:15- 20:15 h, Hrvatski dom Tenja -Ul.Sv.Ane 1E
Podravlje- Četvrtkom od 17-18 h, Ul.Princa Eugena Savojskog 38
Jug II - nedjeljom od 15:25-16:25 h, mjesni odbor Jug II-Srijemska ulica 124A

ZA ODRASLE:
Jug II - nedjeljom od 16:30- 18:30 h, mjesni odbor Jug II-Srijemska ulica 124 B

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: