Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO i VIDEO] Sviraj kraj! Maturanti otplesali Quadrillu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2023. 18:04 
Naslov:  [FOTO i VIDEO] Sviraj kraj! Maturanti otplesali Quadrillu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Točno u podne maturanti iz srednjih škola na području Osječko-baranjske županije danas (26. svibnja 2023. godine) su zaplesali quadrillu na središnjim gradskim trgovima u Osijeku, Đakovu, Našicama, Valpovu, Donjem Miholjcu i Belom Manastiru te se tako i simbolično oprostili od srednjoškolskih klupa. Bio je to središnji dio programa ispraćaja maturanata, po modelu kakav je doživjelo prethodnih 16 generacija, a danas je plesalo ukupno 2.324 maturanata, od kojih 1.435 iz srednjih škola u Osijeku.

Na svečanosti na Trgu Ante Starčevića u Osijeku prigodnim riječima maturantima su se obratili zamjenik župana Josip Miletić i zamjenica osječkog gradonačelnika Jasenka Crnković. Poželjeli su im uspješan nastavak obrazovanja ili brzo zapošljavanje te svu sreću u životu. Naravno, program su pratili njihovi prijatelji, članovi obitelji, profesori i drugi građani Osijeka.

Maturanti su svojim tijelima ispisali #Love, s tim da su umjesto slova „o” stali u obliku srca, a također tradicionalno, to je milenijskom fotografijom zabilježio fotograf Šime Strikoman.

Video plesa Quadrille možete pogledati ovdje.

[Foto: Šime Strikoman]


















Tekst: OBZ.hr
Foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: