Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tomas: "Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti treće mjesto"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2023. 17:35 
Naslov:  Tomas: "Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometaši Osijeka u subotu od 19 sati dočekuju Rijeku u 36. kolu SuperSport HNL-a u posljednjoj utakmici koju će odigrati na stadionu Gradski vrt. O tome je sve već rečeno, lavina emocija posljednjih dana preplavljuje sve one koji pričaju o odlasku iz svog dugogodišnjeg doma. Ipak, trener Stjepan Tomas fokus drži na travnjaku i težnji da se sezona zaključi pobjedom.

Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti treće mjesto. Napravit ćemo sve da u ovoj posebnoj utakmici, a imam čast da vodim momčad u posljednjoj utakmici na Gradskom vrtu, razveselimo navijače i dokopamo se trećeg mjesta, rekao je Stjepan Tomas.

Dobra igra
Iako Bijelo-plave i bod ostavlja na trećem mjestu, Tomas je poslao jasnu poruku da ga zanima samo pobjeda.

Matematički nam je dovoljan bod, ali mi idemo na pobjedu, pred našim navijačima u ovako posebnoj utakmici nemamo pravo zakazati. Mi želimo prikazati dobru igru i osvojiti tri boda.

Cijeli tjedan fokus je stavljen na oproštaj od Gradskog vrta što s druge strane znači da se momčad u miru mogla pripremati za ovu posljednju utakmicu.

Sigurno je u pripremi pomogla cijela ova priča, kao i pobjeda protiv Šibenika odnosno potvrda da smo izborili Europu. Sama priprema je zbog ovog spektakla koji se sprema je bila lakša, a ja se nadam da će igrači to opravdati na terenu i ostvari cilj koji vodi u Europu.

Navijačka podrška
Zanimljivost utakmice Osijeka i Rijeke svakako će biti i ta da su se Stjepan Tomas i Sergej Jakirović ove sezone već sučelili na trenerskim klupama. Tomas kao trener Sheriffa, Jakirović kao trener Zrinjskog.

Na otvaranju sezone sam bio trener Sheriffa i u europskim kvalifikacijama igrao protiv Zrinjskog kojeg je vodio Sergej Jakirović. Sada se ponovo susrećemo na zatvaranju sezone, bit će to posebna utakmica za nas i za Rijeku, ali ovaj tjedan smo dobro radili, pripremili se, znamo kvalitete i mane suparnika pa uz pravi ulazak u utakmicu i podršku navijača možemo doći do pobjede.

Priprema ista za svaku utakmicu
Iz kuta svlačionice utakmicu je najavio veznjak Darko Nejašmić.

Nema ljepše utakmice na kraju sezone od ovakve kada se boriš za nešto, mi konkretno za treće mjesto. Naravno, nadamo se pobjedi i oproštaju od Gradskog vrta s tri boda. Mi smo profesionalci, nama je svaka priprema za utakmicu ista, svaka je važna, tako ćemo se i pripremiti za Rijeku, rekao je Nejašmić koji je u Šibeniku postigao svoj četvrti pogodak za Bijelo-plave.

Svaku utakmicu težiš tome da postigneš pogodak i odigraš što bolje. Imamo još jednu analizu, očekujemo dobru utakmicu i naravno nadamo se pobjedi.

Osjeti se emocija
I Nejašmić se osvrnuo na emocije koje kod njega izaziva Gradski vrt.

Ovdje sam skoro dvije godine. Osjeti se u zraku da se događa nešto posebno, ta emocija se osjeti kod ljudi s kojima razgovaram. Na travnjaku se možemo odužiti i uljepšati ovaj oproštaj navijačima samo tako da pobijedimo i dat ćemo sve da to ostvarimo, zaključio je Darko Nejašmić.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: