Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Katia Šegavčić i Fran Seligman rame uz rame do odličnih rezultata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65753
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.03.2023. 9:25 
Naslov:  Katia Šegavčić i Fran Seligman rame uz rame do odličnih rezultata
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Planirano i ostvareno! Kao prva provjera do nastupa na Prvenstvu Hrvatske odličan nastup na međunarodnom karate turniru u Banja Luci, BiH 26.3.2023. Katie i Frana u konkurenciji od 14 natjecatelja/ica u kategoriji kadeta/kinja i juniorki u disciplini KATA pojedinačno.

Katia Šegavčić u kadetskoj konkurenciji nadmoćno je osvojila prvo mjesto i zlatno odličje. Fran Seligman je svojim nastupom oduševio, posebice tehničkom izvedbom za što je nagrađen osvajanjem prvog mjesta i zlatnog odličja.

Katijina izvedba u 7 vrlo zahtjevnih kata ostavila je snažan dojam kod trenera, kata znalaca. Nažalost Katijin nastup u juniorskoj konkurenciji okaljali su sudci nezasluženo dosudivši pobjedu makedonskoj protivnici i zaustavili je u pohodu po drugo zlatno odličje. U nastupu za brončano odličje bila je vidno bolja od svoje protivnice. Intervencija Katijinog trenera kod sudačkog zbora nije uvažena i isti je odlučio Katijino brončano odličje pokloniti domaćinu, odnosno sudačkom zboru, za trajnu uspomenu na nepravedno suđenje.

Na ovogodišnjem turniru nastupilo je 7 zemalja (Bugarska, Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Srbija i domaćin BiH), s prijavljenih 654 natjecatelja, u svim uzrastima, pojedinačno i ekipno. Nastup na ovom turniru bit će nažalost i zadnji, tragom navedenih činjenica, jer ne žele da ih ponižavaju nepoštenim i neznalačkim sudačkim odlukama.


Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: