Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Kako postati samostalni knjigovođa?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2023. 8:35 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Kako postati samostalni knjigovođa?"
31.03.2023. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvi važan korak je kvalitetna informacija jer je dobro knjigovodstvo je temelj uspješnog poslovanja. Stoga smo pripremili specijalistički besplatni seminar koji će vam odgovoriti na pitanje stvaranja karijere Knjigovođe. Besplatni seminar "Kako postati samostalni knjigovođa?" održat će se u petak, 31. ožujka 2023. s početkom u 17:00 sati u Edunovi u učionici, ali i online.

Ostvariti karijeru računovođe znači kontinuirano ulaganje u svoja znanja i vještine. Neka znanja se stječu brzo i jednostavno, za neka treba i vremena i iskustva. Kako bi seminar bio interaktivan pripremili smo zanimljive teme.

TEME SEMINARA
- Važnost KNJIGOVODSTVA u poslovanju poduzeća i obrta
- Svrha knjigovodstvenih isprava
- Evidencije poslovnih knjiga
- Računovodstveni standardi i zakonska regulativa
- Financijska izvješća i ostale evidencije
- Kako steći radno iskustvo
- Profesija knjigovođe i napredak u karijeri
- Pitanja i odgovori

Seminar će održati stručnjak računovodstva i financija mr.sc.Gordana Cerovečki-Marijić sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom i svoje će predavanje nadopunjavati zanimljivim primjerima iz prakse stečene u radu s gospodarskim subjektima različitih grana djelatnosti. Na seminaru će biti predstavljen PROGRAM OBRAZOVANJA i mogućnosti zapošljavanja.

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU
Iskoristite izvrsnu priliku i upoznajte se s osnovama ovog iz dana u dan sve dinamičnijeg posla na BESPLATNOM SEMINARU 31. 03. 2021. u 17 sati. Možete odabrati online ili učionicu!

Broj mjesta je ograničen, stoga iskoristite pogodnosti i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na [email protected]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: