Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Šimunovo [2023.]: Šima Jovanovac i prijatelji održat će veliki koncert u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2023. 17:38 
Naslov:  Šimunovo [2023.]: Šima Jovanovac i prijatelji održat će veliki koncert u Osijeku
15.04.2023. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U koncertne pojmovnike s uprizorenjem, „Šimunovo“ je rođeno u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu 28.10.2010. godine . Bilo je to veliko imendansko slavlje posvećeno 45-toj godini rada našeg Šime Jovanovca. Pozitivna je energija jednostavno opijala gledatelje i vrsne izvođače koji su stasom i glasom bili Hrvatska u malom.

Izvrstan program kroz godine postaje brend. Koncertna dvorana „Lisinski“ mu je redovito stanište u listopadu sve do pandemije. 18.02.2020.HNK Osijek ponovo otvara vrata ovoj veseloj ekipi i sjećanja su još svježa i kao takva su garancija kvalitete za nove koncerte koji slijede u ovoj godini.

Po prvi puta „Šimunovo“ će biti u sportskoj dvorani „Zrinjevac“ 15. travnja 2023. u 19:30 sati. Dvorana kazališta se u praksi pokazala premalom i nije mogla u oba slučaja primiti sve one koji su htjeli pogledati program.

Uz Šimu će na pozornici biti brojni prijatelji: Mate Bulić, Anita Žagar i „Ličke drvosječe“, Cecilija, Vlatka Kopić Tena, Željko Lončarić Žec, Ivan Štivić, „Vukovarski golubići“, TS „Žeteoci“, „Art Voice“, ŽPS „Vranovke“, MPS „Šokadija“ Stari Mikanovci, KUD „Željezničar“, TO Batorek, a voditelj je Goran Ivanović Lac.

Osječka televizija snima program koji će se odgođeno emitirati.

Koncert je ujedno i promocija Šiminog novog nosača zvuka „Svi su sveci gore, a mi lole dole“ koji je dostupan od 01. travnja ove godine.

Budite sigurni, čeka vas jedna nezaboravna večer, puno glazbenih poslastica i zajedničkog pjevanja. Bit će to čisti užitak.

Ulaznice su dostupne na koncert.hr
Šimunovo - tribine - 18€
Šimunovo - parter - 20€

Prodajna mjesta
OSIJEK – Caffe bar Press, Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Play (dvorana Gradski vrt), Caffe bar Kafka (kod Doma zdravlja), Caffe bar La vie (u dvorani Zrinjevac)
NAŠICE - The Monkey bar
VALPOVO – Centar kulture M. P. Katančić
VINKOVCI - Fitness centar Zara
VUKOVAR – Hotel Lav
SLAVONSKI BROD - Kuća piva ŽUPANJA - Caffe bar Urban

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: