Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Perković: "Na žalost nismo uspjeli i ne možemo biti zadovoljni"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2023. 9:02 
Naslov:  Perković: "Na žalost nismo uspjeli i ne možemo biti zadovoljni"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Još dva boda otišla su iz Gradskog vrta, Bijelo-plavi ni protiv Šibenika nisu uspjeli prekinuti niz bez pobjede i na reprezentativnu stanku odlaze s 37 osvojenih bodova. Trener Osijeka Borimir Perković nije krio nezadovoljstvo ovakvim ishodom.

Svi smo željeli ovu pobjedu, nekako smo bili uvjereni u nju i pokušavali smo na sve moguće načine je ostvariti. Na žalost nismo uspjeli i ne možemo biti zadovoljni. Kada je riječ o igri mislim da smo djelovali dosta dobro, da smo iskreirali mnogo situacija iz kojih smo mogli riješiti utakmicu. Imali smo šanse iz kojih smo mogli postići pogodak, nismo uspjeli i zbog toga ostaje žal, rekao je Perković.

Igrati bez grča

Ponudio je trener Osijeka i svoja razmišljanja o onome što slijedi.

Treba se osloboditi grča i pritiska, treba igrati slobodnije. Pokušavam kroz razgovore i treninge napraviti sve da igramo slobodnije, a uvjeren sam da kada bude tako onda ćemo i zabijati neke situacije koje smo imali. Konkurenti su blizu, izgubili smo komociju koju smo imali, ali nema predaje. Želim gledati prema stvarima koje su bile dobre, a bilo je i takvih, bez obzira što nismo pobijedili utakmicu.

Škoriću želim svu sreću

Utakmica protiv Šibenika bila je i zadnja koju je, barem za sada, kapetan Mile Škorić odigrao u dresu Osijeka.

Mile Škorić toliko je dao Klubu i stvarno bi bilo šteta, odnosno grijeh ne pustiti ga da se realizira taj transfer. Možda će netko reći da nije profesionalno, ali ovo je ljudski pa kad stavimo na vagu profesionalno i ljudski ovo ljudski je puno važnije. Želim mu svu sreću svijeta da napravi dobar posao tamo gdje ide i da igra dobro kao što je igrao za Osijek, zaključio je Borimir Perković.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: