Autor |
Poruka |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
|
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aspirin nakon što nešt stavim u usta.... kasnije bude bolje... bar meni |
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Voda, voda, puno vodeeeee... |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
evo i mene malo da sam online
nasao sam net caffe
jucer sam se namazo ko svinja, i ujutro se probudio mamuran i glavobolja me rasturala...
Maznio sam jedan cafetin, oso u pekaru, najeo se, popio caj i oso setati
i mogu ti reci da mi je sada puno bolje
samo sto me zub boli ko lud
neizdrzljivo |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
i ja sam bio malo u životu.pilo se i to poprilično dosta. al danas sam super. a tajna je u vodi. cijelo vrijeme dok sam cugao sam obavezno naručivao čašu vode uz cugu. i sad sam super. nemam mamurluka, nema glavobolje. jedino malo stomak jebe ali nije strašno. negdje sam čitao da je glavni razlog mamurluka jer nam tijelo od svog tog silnog alkohola dehidrira. pa je zdravo uz alkohol i vodu pit. i to sad već neko vrijeme prakticiram i funkcionira poprilično dobro. naravno ak se ubiješ ko životinja ništa ti ne može pomoći. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
dobro jutro! nekako mislim da mi danas nema pomoći... samo se nadam da dan neće dugo trajati |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
daniel-202
|
to za vodu je istina, kažu prije konzumacije alkohola popiti najmanje 1 litru vode i poslije konzumacije bar pola litre vode...a može i ovako kao što je @cane reko, uz svaku cugu čašu vode, ali ja ne bi mogao alkohol s vodom piti zajedno... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
kakvo crno nedjeljno jutro... misliš u 3 popodne ?! danas sam jela sekelji gulaš za doručak/ručak... pomaže |
|
|
|
|
|
daniel-202
|
CatCloe je napisao/la: ›
kakvo crno nedjeljno jutro... misliš u 3 popodne ?! danas sam jela sekelji gulaš za doručak/ručak... pomaže
|
Ja sam jeo sarmu ujutro/popodne |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
zato gemišt rulz |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
to za vodu je istina, kažu prije konzumacije alkohola popiti najmanje 1 litru vode i poslije konzumacije bar pola litre vode...a može i ovako kao što je @cane reko, uz svaku cugu čašu vode, ali ja ne bi mogao alkohol s vodom piti zajedno...
|
i onda dođeš kući, legneš, zaspiš... ali budiš se svakih pola sata jer moraš pišati... i onda drugi dan nisi nadrkan jer si mamuran već zato jer se nisi naspavao
danas sam za doručak večerao: juha (domaća, puno mrkve), voćni jogurt, 2 naranče (i pripremio još 2), kokice |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
posto moje zanimanje zna svakakve stvari u vezi toga najbolje za otrijezniti se, sutra dan popiti casu vode s unutra otopljenih 10 zlica secera |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
To neki recept ako hoces bonus riganje??!
Grozno! |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Anita_os je napisao/la: ›
To neki recept ako hoces bonus riganje??!
Grozno!
|
hehe,ma nije pomaze |
|
|
|
|
|
|
|