Autor |
Poruka |
Lady_Blue Ukupno postova: 5 Lokacija: Narnija Spol:  Žensko
|
demant?
može li primjer plavuše koja nije glupa?
|
Može, može  |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Može.. JA. Eto..
No, nastavno na temu.. Uvijek se dobro nasmijem kad se netko tko me ne pozna baš dobro hoće upustiti u neku ozbiljnu priču samnom kao intelektualno nadmoćan misleći: "Ah, plavuša" i onda nakon tri minute odustane samo zbog nerazumijevanja mog vokabulara koji je nadmoćniji od njegovog/njezinog..
uglavnom ljudi prihvaćaju taj stereotip kako su plavuše glupe, no onda se iznenade (neki ugodno, neki neugodno) kad shvate da boja kose ne određuje kvocijent inteligencije.
I potpisujem Wendy, farbam kosu u plavu godinama i ne bih ju mijenjala; 1. zato što mi stoji bolje od bilo koje druge boje (a probala sam ih sve) i 2. zato što se uvijek možeš izvući na to da si plava (pogotovo na carini ili kod policije).. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
izgubio sam te još kod "vokabular"...  |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Eto.. I made my point and rest the case..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
ej, gazda.. ovo je jedini topic u offtopicu u kojem tvoj post nije zadnji (još)  molim te da pod hitno ispraviš taj propust.. kontam da polako stvaraš svoj virtualni imperij.. |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ej, gazda.. ovo je jedini topic u offtopicu u kojem tvoj post nije zadnji (još)  molim te da pod hitno ispraviš taj propust.. kontam da polako stvaraš svoj virtualni imperij..
|
evo, učinjeno.
razlog je slijedeći: vrli administrator je uveo neka ograničenja korisniku (meni) tako da mi je onemogućeno ili djelomično onemogućeno sudjelovanje na drugim temama.
na offtopicu ograničenja nema i tu pišem više nego drugdje.
čak me uvrstio u klub "kraljevi offtopica".
e, ako sam kralj...tako ću se i ponašati.  |
|
|
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
Gazda, čekam demant...  |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
|
demant?
može li primjer plavuše koja nije glupa?
|
Može, može
|
ok.
kako se u moju riječ ne sumnja, trebalo bi biti više nego dovoljno reći da osobno poznajem (preko) nekoliko plavuša koje odišu, ne samo inteligencijom, već i drugim poželjnim ženskimkvalitetama...
njima...moj (duboki) naklon...  |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
nisam plavusa al imam legice koje su i prirodne i umjetne plavuse pa nisu uopce glupe, moze biti neka crnka, a glupa... |
|
|
|
|
 |
|
vjerovali ili ne, ali znam i (preko) nekoliko žena koje nisu plavuše...i klanjam se i njihovom (ženskim) kvalitetama...
p.s. i inteligenciji, naravno... |
|
|
|
|
 |
game
Ukupno postova: 474 Spol:  Nebitno
|
ajme.
I sad, ja npr sebe nesmatram glupom, jer znam da nisam. bOZE MOJ, IMAM DVIJE DIPLOME IZ INFORMATIKE. knjigovodstvo i AutoCAD, kako netko moze bit glup ako je to zavrsio.
|
sorry, ali, mislim da si se ovdje malo prosrala...
pa mislim da tu ne pričamo o pameti, kao ono, završila sam tečaj....hm...
šivanja!
nego, ono, znaš, kad ljudi kontaju neke stvari...
pa i sama si napisala:
Ak si glup ,glup si, tu nema pomoci, i da nastrebas sve napamet,opcenito govoreci, kad treba ozbiljno pricat o nekim stvarima opet se proseres s izjavom. to je tako bilo i bit ce.
|
|
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ja bih volio naici na pametnu zenu i onda s njom razgovarati, samo ne znam sto je teze za pronaci - pametnu zenu ili neku nefingiranu situaciju, gdje bi sva blistavnost njene britkosti dosla do spontanog izrazaja.
Eh... mozda trazim na krivom mjestu... gdje, o gdje?!? ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
Gazda, čekam demant...
|
ti si moj demant...  |
|
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
a možda ti nikad nije dovoljno  |
|
|
|
|
 |
|
a možda ti nikad nije dovoljno
|
njemu možda i jeste, ali meni sigurno nije...
pijan sam, odoh leći prrije negoi napišem nešto što bi s emioglo pogrešno ili tolčno prozumačit...  |
|
|
|
|
 |
 |
|