Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
i need space je napisao/la: ›
Misliš blebetati i ispravljati gramatiku ljudima?!
|
to nam je odavno jasno svima. ne znam zašto mu itko više odgovara na postove. čovjek je vrlo inteligentan i obrazovan, ali patetično isfrustriran i opterećen vlastitom veličinom. ukratko - bijedan lik koji pažnju može dobiti jedino na internetu. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...ispričavam se svima zbog nenamjerne upotrebe plurala...
...naime, iako sam na privremenom boravku u Zgb, osjećam se Osječankom i putem ovog portala svakodnevno živim s većinom gradskih problema, tračeva i ostalog...tako je došlo i do tog lapsusa...sve ostalo ostaje kako je rečeno...
|
Nema potrebe za isprikom, samo mi nije bilo jasna lokacija ;-)
Nadam se da nećeš napuštati forum zbog postova koji vrijeđaju tvoj rodni grad. Bila bi to (pirova) pobjeda likova (među kojima sam i ja ponekad) koji topic pretvaraju u svoj warground... Pirova pobjeda - ukoliko još usera učini ovo što ti namjeravaš (napustiti forum) - nećemo više imati kome odgovarati niti s kime raspravljati.
Tako da ti zapravo ja dugujem ispriku. Sorry... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
...ono što primjećem da se u SVAKOM, ALI SVAKOM postu koji se tiče direktno Osijeka, moramo prepucavati s kojekavim dođošima koji ne podnose grad u kojem živimo...dragi moji, meni je zaista dosta toga...
...jedini problem je što ni opcija Ignore ne pomaže...
...stoga odlučujem uopće više ne sudjelovati u bilo kakvim raspravama...
...žao mi je radi toga, jer zaista volim ovaj forum i užitak mi je komunicirati s većinom ljudi ovdje...
...Leone, oprosti što upadam opet u oftopik, ali zaista više nema smisla...
...svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nema pravo pljuvati po čemu god stigne...
...hvala na pažnji i vidimo se za koju godinu...
|
JA NE UVAZAVAM TVOJU ISPRIKU... TO NIJE FER DA SE LJUDI KUPE I ODLAZE ZBOG PRIMITVNIH IDIOTA ( nadam se da sada nisam sam sebe proglasio )... STVARNO, KADA NEKI PRETJERAJU ONDA PRETJERAJU.... JEDNO JE ZAJEBAVATI SE I SPRDATI OKOLO ( npr. gazda sa svojom kavom i zenama ), A DRUGO JE STALNO NESTO PAMETOVATI I PRAVITI SE KAKO ZNAS HRVATSKU GRAMATIKU I STALNO ISPRAVLJATI LJUDE ZBOG NJIHOVIH GRAMATICKIH POGRESAKA I NA SVAKOM SE JEBENOM POSTU POSVAĐATI SA POLA LJUDI SA FORUMA.... JEBEMU SISU PA GDJE JE TU LOGIKA.... ZBOG JEDNOG COVJEKA LJUDI ODLAZE SA FORUMA, I STA JA ZNAM STA SVE NE RADE ( nadam se da si jos niko nije prerezo zile )..... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
i opet ste skrenili s teme....
Da se vratim sada na temu... Ja bih izabrao sbe... zato sto nemam pojma o politici....
salim se.... izabrao bih nekoga tko zbilja voli Osijek, kojemu nije stalo samo do place i do saborske stolice.... nekoga kome Osijek znci vise i od novca i od saborske stolice i koji ce puno uciniti za njega samo zato sto ga voli, a ne zato da bi dobio jos koji mandat... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i need space je napisao/la: ›
Misliš blebetati i ispravljati gramatiku ljudima?!
|
to nam je odavno jasno svima. ne znam zašto mu itko više odgovara na postove. čovjek je vrlo inteligentan i obrazovan, ali patetično isfrustriran i opterećen vlastitom veličinom. ukratko - bijedan lik koji pažnju može dobiti jedino na internetu.
|
istina.
ali, teško je (šutke) otrpit vrijeđanje.
bit će da nismo svladali onu biblijsku: tko tebe kamenom... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
...ispričavam se svima zbog nenamjerne upotrebe plurala...
...naime, iako sam na privremenom boravku u Zgb, osjećam se Osječankom i putem ovog portala svakodnevno živim s većinom gradskih problema, tračeva i ostalog...tako je došlo i do tog lapsusa...sve ostalo ostaje kako je rečeno...
|
Nema potrebe za isprikom, samo mi nije bilo jasna lokacija ;-)
Nadam se da nećeš napuštati forum zbog postova koji vrijeđaju tvoj rodni grad. Bila bi to (pirova) pobjeda likova (među kojima sam i ja ponekad) koji topic pretvaraju u svoj warground... Pirova pobjeda - ukoliko još usera učini ovo što ti namjeravaš (napustiti forum) - nećemo više imati kome odgovarati niti s kime raspravljati.
Tako da ti zapravo ja dugujem ispriku. Sorry...
|
...dugo sam se dvoumila da li da uopće odgovorim na bilo koji od ovih postova, jer bi na taj način skočila samoj sebi u usta...no, pregristi ću i to, pa evo me još jednom...
...mislim da mi nitko ne duguje ispriku, osim onih koji vrijeđanje smatraju odgovorom na diskusiju...ali, njihova isprika mi ni ne treba...
...zamišljam si to ovako: da me osoba počne vrijeđati licem u lice, a na temelju mog mišljenja (zato smo svi ovdje, zar ne?), nikada se ne bih spustila na njegovu razinu i uzvratila na taj način...ja sam ipak kulturna osoba, iako mi je jezik kojim govorim vrlo ciničan i ironičan...u takvim slučajevima ću se okrenuti i otići...
...isto tako je i ovdje, bez obzira što gledam u monitor, a ne osobi u oči...to je razlog zašto sam se poželjela maknuti...
...tih nekoliko osoba, koje ne znaju osnove opće kulture i kulture komunicaranja me izbacuju iz takta doslovce i drugo mi ne preostaje nego povući se i smatrati da moje mišljenje ne vrijedi...
...a opet s druge strane, ima ovdje meni vrlo dragih osoba s kojima imam zajednički jezik i koje ne smeta moje mišljenje, već ako se ne slažu s njim, na uljudan način diskutiraju o tome...
...te stoga mislim da je odluka koju sam donijela prije nekoliko dana bila dosta ishitrena...
...dragi Admin, sori opet na oftopičarenju...
...P.S.: hvala svima koji su me zadržali preko PM... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
|
|
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ljudi shevite se.... Cemu napetost |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
kadbasmoram
Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja bih glasovao za Setaca. cool lik. malo se poceo furati na radijatore, ali i to je shvatljivo. |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ljudi shevite se.... Cemu napetost
|
ja bi glasala za političara u štramplicama koji gromoglasno uzvikuje: ljudiiii,ševite se!!! |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
poznata mi je osoba koja će nahraniti sve poštene političare i sve prave vjernike. dakle, ima li koga? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
poznata mi je osoba koja će nahraniti sve poštene političare i sve prave vjernike. dakle, ima li koga?
|
Ovo baš i nisam skontao, ali to je valjda zato što sam jako glup u zadnje vrijeme pa me ispričajte! |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
teški ot. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Rajnus je napisao/la: ›
Ljudi shevite se.... Cemu napetost
|
ja bi glasala za političara u štramplicama koji gromoglasno uzvikuje: ljudiiii,ševite se!!!
|
Moja krilatica ce biti... Dobar sex svima, a ne samo njima
|
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|