Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Nije mi jasno zasto mi ne radi ta opcija... jednostavno je prazno... ne vrte se vise one teme u kojima je prije par trenutaka netko nesto napisao...
Zna li netko razlog tomu???? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Previše oftipičarenja? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Previše oftipičarenja?
|
Sori na tipfeleru... btw, jeste skužili koji je gušt pisati riječ "koliko" na tastaturi? Ono, ko-li-ko? Uf, umoran sam, odoh spavati |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Evoga proradilo je... nakon sto sam napravio ovaj topic nisam vise uopce mogao otvoriti stranicu osijek 031... valjda su admini nesto radili na stranici ... al na svu srecu sada je sve u najboljem redu... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
a gdje sad nestade taj natpisić s vrha?? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
a gdje sad nestade taj natpisić s vrha??
|
Buduci da je navedeni link podosta zbunjivao (mijesanje s brojem novih privatnih poruka), uklonjen je, ali je i dalje dostupan iz desnog box-a "Moj profil" (link Novo ispod avatara). |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
meni se više sviđala stara opcija pa ako je moguće pojedinačno vraćanje molila bih admina da mi učini tu uslugu |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
i meni je bilo jednostavnije s opcijom novo na forumu. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
|
Ok, ok...
Treba naci rjesenje koje ce zadovoljiti obje strane - one koji vole imati taj gumb pri ruci i one koji ne razlikuju odnosi li se broj novih poruka na poruke na portalu ili na privatne poruke.
U medjuvremenu koristite onaj linkic u Moj profil boxu... ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
fajn. iskreno onako je bilo 10 put alakše za snalazit se. i s toga vratite se na stari put |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
Leon Admin
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno