Autor |
Poruka |
bojanaemma
Ukupno postova: 127 Lokacija: Soba Spol:  Žensko
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
bojanaemma
|
|
|
 |
bojanaemma
|
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
ne,nikako, zato što on više nije dečko, nego nečiji muž i vjerovatno otac,,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
ne.....ona je imala svoju priliku i propustila je.....on je sad u braku i kao što @fairy kaže nečiji je muž i otac.... reci legici da ne mudruje previše i neka se okani od toga...... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
-Cruela-
Ukupno postova: 10 Lokacija: Slap Spol:  Žensko
|
ne.....ona je imala svoju priliku i propustila je.....on je sad u braku i kao što @fairy kaže nečiji je muž i otac.... reci legici da ne mudruje previše i neka se okani od toga......
|
istina.reci to legici.
ak ima djete reci joj da misli o tom |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
-Cruela-
Ukupno postova: 10 Lokacija: Slap Spol:  Žensko
|
al ak njoj to ne smeta, nek izvoli pa ce vidjeti... |
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
o Boze...zene su stvarno bitches!
sramota me sad.
reci prijateljici da sredi sebi život ak joj nesto ne valja, prije no što pokuša uništit tuđi... |
|
|
|
|
 |
|
možeš uzeti objašnjenja koja su drugi napisali, nisu loša.
ali možeš razmislit i o mom objašnjenje...ako je ta (ili bilo koja druga) veza iz određenog razloga pukla, doći će do pucanja iz istog razloga opet. povijest se ponavlja. jer (takvi) iz povijesti ne uče.
zato se nikad ne vraćam starim vezama, zato ne mogu biti prijatelj s bivšom, zato sam vjeran samo kavi...  |
|
|
|
|
 |
|
o Boze...zene su stvarno bitches!
|
potpisujem...  |
|
|
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
zbog nje če jedna žena ostat bez muža, a djeca bez oca....
i to je jedno glupo pitanje koje si nam postavila, nijedna normalna osoba neće pozitivno odgovorit.... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol:  Muško
|
Boze dragi pa sa kavim se ti ljudima druzis....u drugoj temi si reklda da si bila sa tri lika iz istog drustva...sad tvoja legica zeli nekom razjebat brak...nesto sto je netko gradio i td.Druga stvar koliko ja kontam je ta da je tebi to "razjebavanje braka" ok, jer ti je ona legica, pa si dosla i napisala tu ,kako to i ostvarit....molim te vodi legicu kod psihologa da joj malo objasni neke stvari, a sto se tebe tice ako si joj prava legica rec ces joj da to ne napravi ni u ludilu... |
|
 |
 |
|