Mahune na fino
Za 2 osobe - 30 min
Sastojci:
- 600 g mahuna
- 1 žličica KOTANYI soli
- 5 žlica krušnih mrvica
- 5 žlica TENA ulja
Priprema:
- muhune operemo i narežemo na dužinu oko 3 cm, kuhamo ih u slanoj vodi dok ne omekane
– na ulju popržimo mrvice, dodamo mahune, sve izmiješamo i poslužimo kao prilog ili samostalni lagani obrok
Dobar tek!
Tekst i foto: Danijel Živković
Zovem se
Danijel, živim u Osijeku. Oženjen sam i otac dva sina. Naravno, moja obitelj su mi najveći
degustatori.
Ljubav prema kuhanju se javila ni sam ne znam kad. Kuham još od osnovne škole, ne sjećam se svega, ali sam pronašao fotografije jela koja su mi sad smiješna.
Nastupao sam u
kruškama i jabukama, te u večeri za pet. Osobno smatram da je za dobro jelo osim odabira namirnica vrlo važan i začin "ljubav prema kuhanju". Nedavno sam odlučio i s ostalima dijeliti svoje recepte koje osim ovdje možete pronaći i na facebooku,
www.facebook.com/kuhanjejelako , te na mom blogu
http://kuhanjejelako.wordpress.com.