Autor |
Poruka |
HDZ Osijek
Ukupno postova: 64 Spol: Nebitno
|
[img] [/img] |
|
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to se radi da bi se nekom pomoglo a ne hvalilo po forumima i dobivalo stranacke bodove... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nisu se pohvalili kad im je bivši predsjednik stranke osuđen na zatvor, pa eto moraju sa nečim |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Fotkate li se za forum i Fejs svaka tri mjeseca kada dođete darivati krv, ili smo ovaj put posebno počašćeni? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
MHHDZ Osijek uvodi novi trend.
Selfi poslije dobrovoljnog darivanja krvi. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
MirkoOsijek Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Meni je tuđa krv spasila život i redovno ju darujem , hvala svima koji daruju krv pa tako i ovim mladim ljudima nebitno jesu iz neke stranke, udruge ili sami dođu na transfuziju! Pohvale! |
|
|
|
|
|
simo031
|
MirkoOsijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni je tuđa krv spasila život i redovno ju darujem , hvala svima koji daruju krv pa tako i ovim mladim ljudima nebitno jesu iz neke stranke, udruge ili sami dođu na transfuziju! Pohvale!
|
Mnogima je tuđa krv spasila život, i mnogi od nas ju daruju,
no krajnje je ljigavo takvu humanu gestu koristiti kao priliku za promidžbu stranke. |
|
|
|
|
aleksandarveliki926 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
puno ljudi-puno krvi sto je svakako za pohvalu,hvale vrijedna akcija, samo nastavite |
|
|
|
|
|
netko bitan Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Po meni je slika OK, jer najbitnije od svega je da je dosta ljudi dalo krv, sve ostalo je manje bitno... |
|
|
|
|
|
simo031
|
|
|
|
simo031
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni je tuđa krv spasila život i redovno ju darujem , hvala svima koji daruju krv pa tako i ovim mladim ljudima nebitno jesu iz neke stranke, udruge ili sami dođu na transfuziju! Pohvale!
|
no krajnje je ljigavo takvu humanu gestu koristiti kao priliku za promidžbu stranke.
|
Smatram da se svaka humanitarna akcija treba najaviti i nakon iste i prezentirati javnosti, ne zbog samohvale već zbog podizanja svijesti o potrebi za humanitarnim akcijama, a kod nas ih itekako treba.
Što se tiće davanja krvi, ja bi tu čak i uveo da sve one udruge koje preko Grada Osijeka dobiju neki novac za projekte moraju dva puta godišnje minimalno 10 ljudi na ovakve akcije i dovesti. Besplatna akcija koja nekome može itekako pomoći, a malo pa malo nedostaje krvi - evo rješenja!
Ne mislim da je ovo ljigav način promocije, čak štoviše možda potakne i druge.
Simo - ljigavo bi bilo da su se slikali i ismijali druge, oni to nisu, za razliku od tvojih stranačkih kolega, pardon, onih koje ti podržavaš kako si isticao,
tako da te molim da prije osude i prozivanja bilo koga drugog malo zaviriš u svoje dvorište i pogledaš što znači ljigavost i iskorištavanje humanitarnih akcija u najodvratnijem mogućem jeftinom političkom smislu! |
|
|
|
|
|
simo031
|
mapatil je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
no krajnje je ljigavo takvu humanu gestu koristiti kao priliku za promidžbu stranke.
|
Smatram da se svaka humanitarna akcija treba najaviti i nakon iste i prezentirati javnosti, ne zbog samohvale već zbog podizanja svijesti o potrebi za humanitarnim akcijama, a kod nas ih itekako treba.
Što se tiće davanja krvi, ja bi tu čak i uveo da sve one udruge koje preko Grada Osijeka dobiju neki novac za projekte moraju dva puta godišnje minimalno 10 ljudi na ovakve akcije i dovesti. Besplatna akcija koja nekome može itekako pomoći, a malo pa malo nedostaje krvi - evo rješenja!
Ne mislim da je ovo ljigav način promocije, čak štoviše možda potakne i druge.
Simo - ljigavo bi bilo da su se slikali i ismijali druge, oni to nisu, za razliku od tvojih stranačkih kolega, pardon, onih koje ti podržavaš kako si isticao,
tako da te molim da prije osude i prozivanja bilo koga drugog malo zaviriš u svoje dvorište i pogledaš što znači ljigavost i iskorištavanje humanitarnih akcija u najodvratnijem mogućem jeftinom političkom smislu!
|
Na slikama (sve tri) su različite političke opcije, iste političke pameti. Ja sam itekako zavirio u svoje dvorište, i to svjedoči broj pečata u mojoj iskaznici dobrovoljnog davatelja krvi, koji je viši nego ukupan broj "mladunčadi" (bez uvrede) na sve tri slike. I dalje tvrdim da su usrali jednu humanu akciju, političkom promidžbom svojih političkih boja. |
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
takve stvari rade bas zato da bi druge stranke ispale jadne...ne pripadam ni jednoj stranci ali isti takvi daju krv za slobodan dan,kao sto su zimus cistili snijeg jedni drugima ispred stranke...
ne znam tocno ko ispred cije ali poprilicno jadno.... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
simo031
|
rockeros je napisao/la: ›
takve stvari rade bas zato da bi druge stranke ispale jadne...ne pripadam ni jednoj stranci ali isti takvi daju krv za slobodan dan,kao sto su zimus cistili snijeg jedni drugima ispred stranke...
ne znam tocno ko ispred cije ali poprilicno jadno....
|
Kao što rekoh:"Različite političke opcije, ista politička pamet": |
|
|
|
|
|
|