Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...idem sad malo oftopik, ali obzirom da se radi o jednoj rečenici iz ove teme, želim se nadovezati (sori Admin... ...)...provukla se ovdje, ali ne smijem ju citirati, jer će ispasti da opet napadam...dakle, veli se uglavnom da su sve kampanje protiv nasilja namijenjene ženama, odnosno nema kampanje za muškarce....
...pa mi se nametnulo pitanje da li i muškarci trpe nasilje od žena?...na koje načine, kako im pomoći, a najviše me zanima kako si to dopuštaju, ako ima istine?...pa, oni su ipak jači spol, zar ne?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...idem sad malo oftopik, ali obzirom da se radi o jednoj rečenici iz ove teme, želim se nadovezati (sori Admin... ...)...provukla se ovdje, ali ne smijem ju citirati, jer će ispasti da opet napadam...dakle, veli se uglavnom da su sve kampanje protiv nasilja namijenjene ženama, odnosno nema kampanje za muškarce....
...pa mi se nametnulo pitanje da li i muškarci trpe nasilje od žena?...na koje načine, kako im pomoći, a najviše me zanima kako si to dopuštaju, ako ima istine?...pa, oni su ipak jači spol, zar ne?...
|
naravno da trpimo, mi smo pacifisti a žene su nasilnice...po defaultu...
a pomoći nam se ne može, to nam je sudbina... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...zašto nisam očekivala konkretniji odgovor od tebe?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
bude i toga u crnoj kronici, pogotovo kad se baja vrati pijan. |
|
|
|
|
|
|
...zašto nisam očekivala konkretniji odgovor od tebe?...
|
sjeti se samo one zadranke što je muža nožem u srce...slučajno, naravno... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Znam masu primjera u kojima žene psihički zlostavljaju muškarce... Ono, ubijaju ih u pojam, vrijeđaju i stalno kvocaju.... Na žalost, tu vrijedi ona stara "Ne znaš to imaš, dok to ne izgubiš..."
A zašto oni to trpe?! To je već druga priča, pretpostavljam iz istog razloga kao i one žene koje trpe zlostavljanje bilo koje vrste.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
Janis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znam masu primjera u kojima žene psihički zlostavljaju muškarce... Ono, ubijaju ih u pojam, vrijeđaju i stalno kvocaju.... Na žalost, tu vrijedi ona stara "Ne znaš to imaš, dok to ne izgubiš..."
A zašto oni to trpe?! To je već druga priča, pretpostavljam iz istog razloga kao i one žene koje trpe zlostavljanje bilo koje vrste....
|
da. pitanje je samo koja vrsta maltretiranja je gora...psihička ili fizička... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa što si onda ne napravite kampanju protiv ženskog nasilja nad muiškarcima????? |
|
|
|
|
|
...pa što si onda ne napravite kampanju protiv ženskog nasilja nad muiškarcima?????
|
ma mi bi trebali tražiti sigurnu kuću... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
lufus je napisao/la: ›
bude i toga u crnoj kronici, pogotovo kad se baja vrati pijan.
|
da, nakon godina i godina maltretiranja... od iste pijane budale |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
mislim da u tu statistiku trebaju ući i oni jadnici koji se objese ili skoče s mosta...zbog žene... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
E, takve tek ne treba žaliti! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
Janis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E, takve tek ne treba žaliti!
|
nisam rekao da ih treba žaliti, nego da ih treba ubrojiti među potlačene muškarce... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la: ›
mislim da u tu statistiku trebaju ući i oni jadnici koji se objese ili skoče s mosta...zbog žene...
|
ima jadnika koji, ako im žena prije umre, odu za koji dan, mjesec... jer nisu sposobni živjeti sami... jest crnjak, ali znam da ima slučajeva da su se samoubili, ali tek nakon ženine "prirodne" smrti, izgubljeni u vremenu i prostoru.. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gazda777 je napisao/la: ›
mislim da u tu statistiku trebaju ući i oni jadnici koji se objese ili skoče s mosta...zbog žene...
|
ima jadnika koji, ako im žena prije umre, odu za koji dan, mjesec... jer nisu sposobni živjeti sami... jest crnjak, ali znam da ima slučajeva da su se samoubili, ali tek nakon ženine "prirodne" smrti, izgubljeni u vremenu i prostoru..
|
da, ima i takvih...jadnika... |
|
|
|
|
|
|
|