Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
CatCloe je napisao/la: ›
iako zaista ne razumijem ljude koji jedu nešto zato što je zdravo, a ne zato što im je ukusno..
|
Zasto zene nose cipele od kojih dobijaju zuljeve? Uistinu mi nije jasno...nit je zdravo nit je udobno...
SVE se moze pripremiti tako da bude ukusno. Ni meso nije ukusno ako ga skuhas u obicnoj vodi bez soli. Imas mali milijun nacina kako pripremiti recimo zobene.
Recepti
Ja se trenutno prezderavam u svjezem siru sa malo mlijeka, bananom i wheyom od vanilije. Cca 90g bjelancevina. U dahu popijem cijeli sheak... Prosjecnom covjeku taj obrok zadovoljeve dneve potrebe bjelancevina za dva dana. Cijena? cca 13kn.
|
meni ovo ne zvuči uopće loše! |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ne sudi konja kojeg nisi jahala
|
ako ti tako kažeš
neka je meni ćasa zelene salate, a ostalo kako bude. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
zobene pahuljice su nesto najfinije u zivotu sto sam jela i sto cu jesti. i same/obicne i s bananom i bilo kako drukcije... par dana sam sad bila bez zobenih jer mi bio mrsko ici do lidla, al zato sam danas kupila odma 4 vrecice. one su moj omiljeni obrok i nije mi jasno kako netko tko ih je probao moze reci da ne valjaju. ja sam na zobene navukla cijelu moju obitelj, svi ih obozavaju i hvala bogu prestali su kupovat one bezvezne ostale pahuljice! |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
prave zobene, koje moraš kuhati ili one instant mussle s kerefekama? |
|
|
|
|
|
vjevevica
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
prave zobene, koje moraš kuhati
|
ne moraju se kuhati,to je stvar izbora.dovoljno je da ih preliješ kipućom vodom i dok se ohladi,taman "popiju" koliko treba i mehke su ko duša meni su najbolje sa jogurtom i suhim voćem |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
mislila sam na kuhanje u mlijeku! voda-fuj |
|
|
|
|
|
|
prave zobene pahuljice koje kuham u mlijeku al ja u mlijeko uvijek malo sipam vode! |
|
|
|
|
|
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol: Žensko
|
Ma nema potrebe za kuhanjem.Dovoljno je malo voća preliti jogurtom i posipati zobenima pahuljicama u to dodati malo cimeta i po potrebi malo meda.Divota,to je moja svakodnevna večera. |
|
|
|
|
|
vjevevica
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislila sam na kuhanje u mlijeku! voda-fuj
|
ja uvijek prelijem vodom i kad se ohladi onda dodam jogurt ili mlijeko.u početku sam samo prelila jogurtom,naravno (amater) da nisam stavljala dovoljno i onda se umorim žvakajuć .svatko voli na svoj način,al to mi je naaaaaajdraži naaaaaaaaaajsluzaviji doručak živile zobene |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
probala sam danas prvi puta sa mlijekom i sa jogurtom, nije neukusno iako možda varijanta sa čokolinom, čokoladom, medom, voćem i sl. sigurno je bolja, ovako je jestivo ali ne pretjerano ukusno, u svakom slučaju može poslužiti kao doručak ili večera povremeno, brzo je gotovo, cijena je prihvatljiva a kažete i da je zdravo...evo u Lidlu za 5 i nešto kuna
ima dvije vrste, ja kupila ove
|
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
mekane integralne zobene pahuljice, ne znam da li se trebaju kuhati no sasvim su dobre i ovako prelivene sa vrelim mlijekom ili hladnim jogurtom...kad odstoje cca 5-10 minuta |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
ja ih potopim sa vodom stavim na kratko u mikrovalnu da nabubre...i onda dodam ili mlijeka i žl meda ( ponekad čokolade za kuh, grožđica ili već nekog suhog voća, banane, cimeta, čak i kokosa, ili sojino ml.tko voli) ...ili jednostavno jogurt...ovisi o raspoloženju..ali slažem se, izvrstan početak dana, rijetko da doručkujem nešto drugo... |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
I ja ih obožavam...i jedem upravo te iz Lidla.. zagrijem 3dl mlijeka, u to stavim 4žl. zobenih i za 3min su mmmmljaaac |
|
|
|
|
|
|
da i ja jedem te plave iz lidla. ono drugo je zrno, a ovo su pahuljice! ja ne volim u kombinaciji s jogurtom. ja skuham 4 zlice u 2dl mlijeka i cim provri na vatri, gotovo i onda ostalo po ukusu! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ja ne jedem zobene preloše su |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|