Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Još ćemo mi žaliti za udbom |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
|
|
|
SrodnaDuša Ukupno postova: 168 Spol: Žensko
|
Zašto je čovjek toliko sebičan pa misli kako je samo on u svemiru? |
|
_________________ "Gospodine, čuvaj nas... od svojih 'sljedbenika'!" (s jednog grafita u Londonu) |
|
|
|
|
SrodnaDuša je napisao/la: ›
Zašto je čovjek toliko sebičan pa misli kako je samo on u svemiru?
|
Ljudska priroda i strah od nepoznatog. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Am an ejlien ama iligl ejlien, aman inglišmen in njuuuuuu jooooooork, sorkač, morala sam malo zaoftopičariti. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.jutarnji.hr/-oni-su-medu-nama--a-njihova-tehnologija-donosi-nam-besplatnu-energiju--autor-novog-dokumentarca-o-nlo-ima/1095786/
|
nažalost, ništa nije besplatno |
|
|
|
|
|
RoadToNowhere
Ukupno postova: 351 Spol: Žensko
|
Ja smatram da je nemoguće da smo sami u svemiru. Samo naša glaksija je toliko golema da to naš mozak ne može pojmiti, a zamisli sad koliko ostalih galaksija još postoji. Pošto ja vjerujem više u teoriju Big Banga nego u to da je naš svemogući stvorio muškarca i ženu xD, vjerujem da se takav isti proces mogao dogoditi na bilo kojem planetu koji je imao slične uvjete kao Zemlja. E sad, to da su svemirci mali zeleni s velikim glavama, u to baš i ne vjerujem.. Mislim samo da su to ljudi, ili nešto slično našoj vrsti koji također misle da su sami u svemiru.... |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
Spore
|
RoadToNowhere je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja smatram da je nemoguće da smo sami u svemiru. Samo naša glaksija je toliko golema da to naš mozak ne može pojmiti, a zamisli sad koliko ostalih galaksija još postoji. Pošto ja vjerujem više u teoriju Big Banga nego u to da je naš svemogući stvorio muškarca i ženu xD, vjerujem da se takav isti proces mogao dogoditi na bilo kojem planetu koji je imao slične uvjete kao Zemlja. E sad, to da su svemirci mali zeleni s velikim glavama, u to baš i ne vjerujem.. Mislim samo da su to ljudi, ili nešto slično našoj vrsti koji također misle da su sami u svemiru....
|
Zanimljivo |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
RoadToNowhere
|
Spore je napisao/la: ›
Zanimljivo
|
Ovo je bio sakrazam ili? |
|
_________________ Budi to što jesi i uvijek kaži ono što misliš, jer oni kojima to smeta nisu bitni, oni koji su bitni njima to ne smeta. |
|
|
|
Spore
|
No , zanimljiva teorija. |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
RoadToNowhere
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno