Autor |
Poruka |
cadis1 Ukupno postova: 74 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osječanin je napisao/la: ›
... Vrkić koji je nezavisni kadidat, ipak poznatije ime od Vidovića a prihvatljiv i SDPu i HDZu..
|
Prihvatljiv svima koji žele vlast po svaku cijenu.
|
uh, sad si rekao nešto jako pametno..tko od njih ne želi vlast pod svaku cijenu? Bubalo? Đapić? Matković?
|
Pa Bubalo, on vlast već ima, i netko drugi će ju dobit samo ako on odustane, što je malo vjerojatno.
|
ne znam samo kakvu će to vlast imat sa 10 vijećnika u GV.. ..a prva objektivna anketa koja se pojavila, daje mu 22% glasova na izborima..
|
lega znaš li ti da se novo gradsko vijeće od ove godine formira sa 35 ljudi?
Znaš li ti da su ovlasti gradonačelnika povećane i da Gv može praviti probleme samo oko donošenja proračuna ?
Znaš li uopće čija je Z1 tv i koliko im se ljudi spo cijeloj Hrvatskoj smiju na ove ankete? (hint-neka iz mladezi HDZ u Zagrebu ima 16% |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
Ovce bleju, makaze zvekeću... Zvec, zvec. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
Ovce bleju, makaze zvekeću... Zvec, zvec.
|
vidim da si počeo trabunjati gluposti.. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
Ovce bleju, makaze zvekeću... Zvec, zvec.
|
vidim da si počeo trabunjati gluposti..
|
O tome, tko što trabunja, možemo i poslije izbora, ako ti bolje odgovara. Nije bed.
Hebote kolko' nas ima! |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
nitko nije komentirao ove dvije ankete..jednu je pravio Glas Slavonije a drugu Z1 tv...dok su stranke gotovo identične u postotcima u jednoj i drugoj anketi, za gradonačelnika je više nego vidljiva muljaža Glasa Slavonije..po njihovoj anketi Bubalo ima 36,70% a po anketi Z1 televizije tek 22%... jedino mi nije jasno zašto je Z1tv izostavila Antišu iz ankete za gradonačelnika..
|
slično je bilo i prije 4 godine.
Glas Slavonije, Nova Tv i HRt na jednoj strani - te jedna anketa nekakvog Media metra na drugoj strani.
očito je na linku ko je bolje "odradio" anketu:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=19314 |
|
|
|
|
|
|
cadis1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... Vrkić koji je nezavisni kadidat, ipak poznatije ime od Vidovića a prihvatljiv i SDPu i HDZu..
|
Prihvatljiv svima koji žele vlast po svaku cijenu.
|
uh, sad si rekao nešto jako pametno..tko od njih ne želi vlast pod svaku cijenu? Bubalo? Đapić? Matković?
|
Pa Bubalo, on vlast već ima, i netko drugi će ju dobit samo ako on odustane, što je malo vjerojatno.
|
ne znam samo kakvu će to vlast imat sa 10 vijećnika u GV.. ..a prva objektivna anketa koja se pojavila, daje mu 22% glasova na izborima..
|
lega znaš li ti da se novo gradsko vijeće od ove godine formira sa 35 ljudi?
Znaš li ti da su ovlasti gradonačelnika povećane i da Gv može praviti probleme samo oko donošenja proračuna ?
Znaš li uopće čija je Z1 tv i koliko im se ljudi spo cijeloj Hrvatskoj smiju na ove ankete? (hint-neka iz mladezi HDZ u Zagrebu ima 16%
|
-lega prvi put čujem da se gv formira od 35 ljudi
-ne znam samo kakve probleme gradonačelnk može praviti GV kad ga većina u gradskom vijeću može smijeniti kad god hoće(ili se i to promijenilo )
-pojma nemam čija je Z1 tv..ali znakovito je kako se postoci stranaka podudaraju u jednoj i drugoj anketi a Bubala razlikuju..(36%-22%) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nitko nije komentirao ove dvije ankete..jednu je pravio Glas Slavonije a drugu Z1 tv...dok su stranke gotovo identične u postotcima u jednoj i drugoj anketi, za gradonačelnika je više nego vidljiva muljaža Glasa Slavonije..po njihovoj anketi Bubalo ima 36,70% a po anketi Z1 televizije tek 22%... jedino mi nije jasno zašto je Z1tv izostavila Antišu iz ankete za gradonačelnika..
|
slično je bilo i prije 4 godine.
Glas Slavonije, Nova Tv i HRt na jednoj strani - te jedna anketa nekakvog Media metra na drugoj strani.
očito je na linku ko je bolje "odradio" anketu:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=19314
|
je al daj me podsjeti koja ono agencija radi istraživanja koja objavljuje Glas Slavonije... |
|
|
|
|
|
|
vrijeme će pokazati koja agencija i koje novine su bile najbolje.
Eto tu gore na 031 linku imaš sve lijepo nacrtano i ispalo je da je Glas Slavonije bio u pravu.
Ti misliš da ove godine muljaju, a Z1 koji zaboravio Antu stavit u anketu daje istinite ankete? |
|
|
|
|
|
|
http://www.jutarnji.hr/gradonacelnici-postaju-lokalni-carevi-s-ovlastima-kakve-nema-ni-obama/1062553/
|
ne znam šta hoćeš reći s tim linkom ali po statutu GV grada Osijeka, većina vijećnika može smijeniti gradonačelnika kad god hoće... |
|
|
|
|
|
|
vrijeme će pokazati koja agencija i koje novine su bile najbolje.
Eto tu gore na 031 linku imaš sve lijepo nacrtano i ispalo je da je Glas Slavonije bio u pravu.
Ti misliš da ove godine muljaju, a Z1 koji zaboravio Antu stavit u anketu daje istinite ankete?
|
ok, sve pet, al nisi napisao koja to agencija radi ankete koje objavljuje Glas Slavonije.. |
Zadnja promjena: Osječanin; 24.02.2013. 17:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
i time smjenjuju i sebe. pametnom dosta |
|
|
|
|
|
|
nema veze tko ju je radio. bitna je točnost. Pogledaj Mislava Bagu u 19:15 |
|
|
|
|
|
|
i time smjenjuju i sebe. pametnom dosta
|
? |
|
|
|
|
|
|
nema veze tko ju je radio. bitna je točnost. Pogledaj Mislava Bagu u 19:15
|
jedina anketa kojoj ja 100 % vjerujem su izbori... al pozivat se na ova "istraživanja" koja objavljuje Glas Slavonije više je nego smiješno. |
|
|
|
|
|
|
|