Autor |
Poruka |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bojo je napisao/la: ›
ne znam za Kanadu...ali mogu reći primjer za SAD jer planiram ovo ljeto ići radit tamo dok sam još student...znači traženje posla ne može biti jednostavnije...ako imaš grad u koji bi išla samo guglaj npr. Hotels in Toronto ili Restaurants in Toronto i šalješ im mailove da se javljaš za posao ako im treba radne snage, napišeš od kad si dostupna i pošalješ CV i resume letter...isto možeš naći hotele, restorane itd. na Google Earthu ....kasnije vjerojatno napraviš intervju preko skypea i to je to....tako je barem za Ameriku...i idi, ne može biti gore nego što je tu....
|
..ne može biti gore nego što je tu..
što se tiče sigurnosti,mi smo mala djeca za SAD.nedaj Bože da uđeš u krivu ulicu i vratiš se u osijek u limenom sanduku,a opljačka te u pol bijela dan sa pljucom i budi sretan što si živ |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
pa tamo bi bar imali nešto opljačkat od mene, ovdje i da me ide opljačkat nema mi šta uzet...mogu mu čarape dat....
a što se tiče sigurnosti, ako ćeš tako gledat da ti se to može dogodit tamo (a i ne mora) isto ko što ti se i ovdje može dogodit da te ubiju od batina (Luka Ritz), najbolje ostat zatvoren u svoja 4 zida i miran si... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
htio sam samo reći da je veća mogućnost da budeš žrtva kriminala u SAD nego u Hrvatskoj,ali jebiga tko nema sreće isto mu je gdje je ubijen |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la: ›
što se tiče sigurnosti,mi smo mala djeca za SAD.nedaj Bože da uđeš u krivu ulicu i vratiš se u osijek u limenom sanduku,a opljačka te u pol bijela dan sa pljucom i budi sretan što si živ
|
tamo uđeš u krivu ulicu pa završiš u limenom sanduku....a kod nas budeš na ulici...završiš u plavoj koverti ...izvuku te....pa se opet vratiš na ulicu.... u cemu je razlika ? |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
tamna strana je napisao/la: ›
što se tiče sigurnosti,mi smo mala djeca za SAD.nedaj Bože da uđeš u krivu ulicu i vratiš se u osijek u limenom sanduku,a opljačka te u pol bijela dan sa pljucom i budi sretan što si živ
|
tamo uđeš u krivu ulicu pa završiš u limenom sanduku....a kod nas budeš na ulici...završiš u plavoj koverti ...izvuku te....pa se opet vratiš na ulicu.... u cemu je razlika ?
|
ostaneš živ.
samo si gladan i željan svega |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Osječani do posla mogu jedino avionom. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|
|
|
canada_edo Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
zelite iskren odgovor!!!
nije lako doci..ali sa trudom se moze. sve zavisi sta zelis raditi i koju ste skolu zavrsili..ovdje je skola tj. struka broj jedan. za svako zanimanje treba vam kvalifikacija
ali se nemoze lako doci....iskreno ja sam gledao godinu i pol za Canadu...vec kad sam odustajao od svega sta se tice Canade
poceli su neki odgovori stizati...moj savjet treba loviti Canadsko vrijeme dobar CV i dobro zanimanje |
|
|
|
|
|
canada_edo Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Sudeći po trenutnim temperaturama u Kanadi, a one
se kreću oko - 40 C, i ja bih u toplije krajeve.
Šljivovica osim što isprobano ubija tremu i strah,dobro i grije.
|
nije istina ima i toplijih krajeva ovdje |
|
|
|
|
|
|
Kanada je OUT, Irska je IN |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |