Autor |
Poruka |
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
Zanima me koji je vama najgori??Zašto??možete i staviti sliku kao dokaz!!neki wc-i nemaju dobra vrata pa vas drugi doslovno mogu gledati dok obavljate nuždu...neki nisu oprani već 100 godina...u nekim kafićima/klubovima se odvratan smrad iz wc-a širi po ostatku prostorije??
raspišite se!
možda nakon ove teme potaknemo vlasnike da ih malo srede...
|
|
|
|
|
|
|
Hmm...jel stvarno moguće da nitko nema nešto za reći? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...logičan odgovor na tvoje pitanje bi bio: ne, ne zalazimo po smrdljivim vecejima...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
curaxyz je napisao/la: ›
Hmm...jel stvarno moguće da nitko nema nešto za reći?
|
Od silnog dreka u Osijeku, ne vidi se WC. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Mogu reći da je odvratan na željezničkom kolodvoru i u KBC Osijek na odjelu interne medicine. Prosto ne mogu vjerovati da je u bolnici takva wc školjka i to na odjelu di ljudi baš dolaze zbog problema sa želucem i crijevima . Mislim da taj wc u bolnici nema ni dasku...i još gori je na kopiki, tamo su čučavci...ne bi ni to bilo loše da ne dobijem kasnije upalu mišića....a moram pohvalit Avenue mall, Portanovu i novi autobusni kolodvor ... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
i ja želim pohvaliti wceee u Avenue Mallu, uvijek čisti i mirišljavi i uvijek ima papira i izgleda mi da nisu štedjeli na prostoru i materijalu kada su ih pravili |
|
|
|
|
|
simo031
|
Bojo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... KBC Osijek na odjelu interne medicine. Prosto ne mogu vjerovati da je u bolnici takva wc školjka i to na odjelu di ljudi baš dolaze zbog problema sa želucem i crijevima ...
|
Odgovor na svoje pitanje (čuđenje) pronaći ćeš u svojim rečenicama. Problemi sa želucem i crijevima radi specijalističkih pregleda, zahtijevaju stalna čišćenja pacijenata laksativima, što uz nedovoljan broj sanitarnih čvorova i nedovoljan broj čistačica (jedna, dvije ili tri na cijelu tu zgradu), te vrlo često izostanak kulture korisnika toaleta, rezultira stanjem kakvo si zatekao. |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Kad čovjeka stisne, ne bira. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... KBC Osijek na odjelu interne medicine. Prosto ne mogu vjerovati da je u bolnici takva wc školjka i to na odjelu di ljudi baš dolaze zbog problema sa želucem i crijevima ...
|
Odgovor na svoje pitanje (čuđenje) pronaći ćeš u svojim rečenicama. Problemi sa želucem i crijevima radi specijalističkih pregleda, zahtijevaju stalna čišćenja pacijenata laksativima, što uz nedovoljan broj sanitarnih čvorova i nedovoljan broj čistačica (jedna, dvije ili tri na cijelu tu zgradu), te vrlo često izostanak kulture korisnika toaleta, rezultira stanjem kakvo si zatekao.
|
Ma znam, al ne tražim ja previše...Daj mi samo normalnu wc školjku sa daskom, wc papir da mogu prekrit dasku, i neka najnormalnija vrata koja se bar mogu zatvorit do kraja, u najboljem slučaju nek stave samo onu kukicu za zaključavanje i to je to ...znači eto, to za zaključavanje se može nabaviti za max. 50 kn, wc daska za 100-150 kn i wc papir...i to je to |
|
|
|
|
|
|
Bojo je napisao/la: ›
Mogu reći da je odvratan na željezničkom kolodvoru i u KBC Osijek na odjelu interne medicine. Prosto ne mogu vjerovati da je u bolnici takva wc školjka i to na odjelu di ljudi baš dolaze zbog problema sa želucem i crijevima . Mislim da taj wc u bolnici nema ni dasku...i još gori je na kopiki, tamo su čučavci...ne bi ni to bilo loše da ne dobijem kasnije upalu mišića....a moram pohvalit Avenue mall, Portanovu i novi autobusni kolodvor ...
|
istina je da su na kopiki čučavci (koje valjda nitko ne voli),ali tete čistačice su stalno tamo čistile!!vidjela sam ih-tako da stvarno ne mogu njima prigovarati! i bilo je uvijek papira i vrata su normalna!!za razliku od npr. cadillaca i big bena |
|
|
|
|
|
simo031
|
Bojo je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Odgovor na svoje pitanje (čuđenje) pronaći ćeš u svojim rečenicama. Problemi sa želucem i crijevima radi specijalističkih pregleda, zahtijevaju stalna čišćenja pacijenata laksativima, što uz nedovoljan broj sanitarnih čvorova i nedovoljan broj čistačica (jedna, dvije ili tri na cijelu tu zgradu), te vrlo često izostanak kulture korisnika toaleta, rezultira stanjem kakvo si zatekao.
|
Ma znam, al ne tražim ja previše...Daj mi samo normalnu wc školjku sa daskom, wc papir da mogu prekrit dasku, i neka najnormalnija vrata koja se bar mogu zatvorit do kraja, u najboljem slučaju nek stave samo onu kukicu za zaključavanje i to je to ...znači eto, to za zaključavanje se može nabaviti za max. 50 kn, wc daska za 100-150 kn i wc papir...i to je to
|
Do sad su štedjeli na čistačicama, daski za toalet, toalet papiru, a danas čitam da žele jednokratni operacioni pribor prati i sterilizirati pa ga vraćati u upotrebu. To ti sve govori... |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
u šetaču nevjerovatno smrdi wc ... užas jebote ... gore neg na kolodvoru |
|
|
|
|