Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
ja sam onaj koji je bio s poppy..
|
...hm...pogriješio si topic, ovaj dio treba ići pod "Član portala u sex skandalu"...
...btw, ima li tko saznanja o kakvim skandalima??? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...pa to i nije neki skandal... ...svi smo više - manje skandalozno bili uništeni... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...ja sam ona koja je bila najmlađa i koja je popila najviše tekile... ...ššta ćeš, to mi je pouka da se više ne dogovaram izlazit s dvije ekipe... ...a ne znaš koja voli više popit...
[email protected]. - vjeruj, pričalo se o svemu, ali teško da mogu izdvojiti išta osim da sam se začudila kako The Danijel baš i nije želio razgovarati sa mnom... ...pitam se zašto...
|
jeste si izgledali onako kako ste se zamisljali?
anakonda mi uopce nismo imali vremena ni pricat, vidis |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...hm...pogriješio si topic, ovaj dio treba ići pod "Član portala u sex skandalu"...
|
ha-ha. umreču od humora.
Citat: ›
...btw, ima li tko saznanja o kakvim skandalima???
|
na istoku stare priče, na zapadu nište novo. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
l.l. je napisao/la: ›
...ja sam ona koja je bila najmlađa i koja je popila najviše tekile... ...ššta ćeš, to mi je pouka da se više ne dogovaram izlazit s dvije ekipe... ...a ne znaš koja voli više popit...
[email protected]. - vjeruj, pričalo se o svemu, ali teško da mogu izdvojiti išta osim da sam se začudila kako The Danijel baš i nije želio razgovarati sa mnom... ...pitam se zašto...
|
anakonda mi uopce nismo imali vremena ni pricat, vidis
|
...baš sam na putu kući razmišljala kako baš i nismo dotakli sve teme... ....
...ja sam sebi izgledala baš kako sam zamišljala... ...a o ostalim i nisam baš razmišljala kako izgledaju...jedino mi je i dalje krivo što sam razgovarala s krivim Danijelom... ... |
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
ja uopće nisam pričala s danijelom...zapravo jako malo ljudi je...
aj objektivno...kakav je dečko?
meni se činio jako nabrijan cijelo vrijeme...mislim na ljuto nabrijan... |
|
|
|
|
|
gaap
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam bila ona s najdužom kosom
|
ja sam bio onaj sa najljepšom bradom... |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
zeko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imaš jako lijepu kosu...al mislim da sam ti to već rekla stotinjak puta u petak
|
javila se ti koja nije zadovoljna svojom..eh, ženski kompleksi |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
zeko je napisao/la: ›
meni se činio jako nabrijan cijelo vrijeme...mislim na ljuto nabrijan...
|
pričala s danijelom i uopće nije bio ljuto nabrijan. samo malo povučen. i nije pio alkohol, za razliku od ostatka ekipe......
de ostavite dečka i pokušajte razmilsliti - tko bi od vas hladno došao u našoj malkice primitivnoj sredini i rekao ja sam taj koji je drugačiji. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
ja sam onaj koji je bio s poppy..
|
stvarno?
i onda si me nazvao u pola pet da pitaš......... ? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
l.l. je napisao/la: ›
|
anakonda mi uopce nismo imali vremena ni pricat, vidis
|
...baš sam na putu kući razmišljala kako baš i nismo dotakli sve teme... ....
...ja sam sebi izgledala baš kako sam zamišljala... ...a o ostalim i nisam baš razmišljala kako izgledaju...jedino mi je i dalje krivo što sam razgovarala s krivim Danijelom... ...
|
A htjela si sa mnom razgovarat???? |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
zeko je napisao/la: ›
meni se činio jako nabrijan cijelo vrijeme...mislim na ljuto nabrijan...
|
pričala s danijelom i uopće nije bio ljuto nabrijan. samo malo povučen. i nije pio alkohol, za razliku od ostatka ekipe......
de ostavite dečka i pokušajte razmilsliti - tko bi od vas hladno došao u našoj malkice primitivnoj sredini i rekao ja sam taj koji je drugačiji.
|
E ja sam potpuno drugačiji od tog Danijela20, ja volim pričat a volim bogami i dobro popit |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
gaap
|
ajd da više razjasnimo, koji je danijel bio u voodoou oliti escobaru, ja sam upoznao jednog koji je šutio stalno! mislim stvarno mi je svejedno ko je gej a tko nije, al više ne znam tko je tko... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
|
|