Autor |
Poruka |
vjecavjeka Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Interesuje me preporuka za neku privatnu kliniku ili bolnicu za vantjelesnu.
Našla sam nekoliko na internetu . Privatna bolnica Genesis Novi Sad http://www.genesisivfns.com/ . Čula sam da su neke žene iz Osjeka i Vukovara radile vantjelesnu tamo pa ako neka od Vas ima iskustva ili nešto zna neka napiše. |
|
|
|
|
|
Mirjam031 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Može li mi netko reći kako da stupim u kontakt s doktoricom Rubin? |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Nora32 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Evo ja sam se upisala kod dr Milojkovića u Dravu, i sada je došla neka nova doktorica koja ostaje navodno za stalno.
I super je. navodno upisuje pacijente |
|
|
|
|
|
xo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
Nora32 je napisao/la: ›
Evo ja sam se upisala kod dr Milojkovića u Dravu, i sada je došla neka nova doktorica koja ostaje navodno za stalno.
I super je. navodno upisuje pacijente
|
Čekaj, tko je sad tamo ginekolog, Milojković ili ta neka nova doktorica? |
|
|
|
|
|
Nora32 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
xo je napisao/la: ›
Nora32 je napisao/la: ›
I super je. navodno upisuje pacijente
|
Čekaj, tko je sad tamo ginekolog, Milojković ili ta neka nova doktorica?
|
Milojkovic je u mirovini za stalno sada . Došla je nova doktorica. Ona radi i ultrazvuk. Pa ne moramo ići u bolnicu. Eto. |
|
|
|
|
|
evergreen Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Kako se preziva ta nova doktorica u Dravi? Ima li netko kakva iskustva kod nje? |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sabina Galić... doktorica je super i sestra isto i da, upisuje nove pacijentice |
|
|
|
|
|
Jaz
Ukupno postova: 142 Spol: Nebitno
|
legica21 je napisao/la: ›
Sabina Galić... doktorica je super i sestra isto i da, upisuje nove pacijentice
|
Kada doktorica radi? Nisam našla nigdje na netu... Znači, ordinacija je u Čepinu? |
|
|
|
|
|
legica21
|
Jaz je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Kada doktorica radi? Nisam našla nigdje na netu... Znači, ordinacija je u Čepinu?
|
ne ne.. dr.Galic je u Domu zdravlja Drava. Kad se uđe ides stepenicama dolje i odmah desno je ulaz u ambulantu. A upisuje nove pacijentice pon. 13- 17h i cetv. 7-13h. Tel. 373-916 |
|
|
|
|
|
Jaz
|
Jaz je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Kada doktorica radi? Nisam našla nigdje na netu... Znači, ordinacija je u Čepinu?
|
ne ne.. dr.Galic je u Domu zdravlja Drava. Kad se uđe ides stepenicama dolje i odmah desno je ulaz u ambulantu. A upisuje nove pacijentice pon. 13- 17h i cetv. 7-13h. Tel. 373-916
|
Hvala ti puno na info Nadam se da je potraga završena |
|
|
|
|
|
Jaz
|
...upisuje nove pacijentice pon. 13- 17h i cetv. 7-13h. Tel. 373-916
|
A kad joj je inače radno vrijeme? Ne znam zašto nigdje ne piše na netu (valjda zato jer je još nova?)... |
|
|
|
|
|
legica21
|
|
|
|
Jaz
|
Samo onda? Ajme meni, ja nikako da uspijem otići, zbog svog radnog vremena... A nekako mi je to prekratko vrijeme (4h) i samo 2 dana... |
|
|
|
|
|
martina90 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
upisala bih se kod te doktorice galić, ali sam studentica pa ne znam da li je problem što mi prebivalište nije u Osijeku? I nemam nikakav karton jer sam dosad kod različitih privatnika bila pa ne znam šta mi treba pa ako mi možete pomoći. |
|
|
|
|
|
|
|