Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Zabranjena reklama ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=InSJwhbkeko[/youtube]
... zabranjena je jer "ona štuje sile tame" ... da je kojim slučajem ona obučena u bijelo i da u pozadini duško čurlić govori "sandra je katolkinja, ona voli isusa" reklama bi drito išla na tv ... ajde jel to fer ... jel to pošteno ... i zašto na zidu u školi pored križa nema i polumjesec, buda, davidova zvijezda i jedan prazan ram da simbolizira ateiste |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
Zabranjena reklama ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=InSJwhbkeko[/youtube]
... zabranjena je jer "ona štuje sile tame" ... da je kojim slučajem ona obučena u bijelo i da u pozadini duško čurlić govori "sandra je katolkinja, ona voli isusa" reklama bi drito išla na tv ... ajde jel to fer ... jel to pošteno ... i zašto na zidu u školi pored križa nema i polumjesec, buda, davidova zvijezda i jedan prazan ram da simbolizira ateiste
|
Ipak je velika razlika između ovih religija i sila tame... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zabranjena reklama ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=InSJwhbkeko[/youtube]
... zabranjena je jer "ona štuje sile tame" ... da je kojim slučajem ona obučena u bijelo i da u pozadini duško čurlić govori "sandra je katolkinja, ona voli isusa" reklama bi drito išla na tv ... ajde jel to fer ... jel to pošteno ... i zašto na zidu u školi pored križa nema i polumjesec, buda, davidova zvijezda i jedan prazan ram da simbolizira ateiste
|
reakcija HTV-a je nazalost tipicna za ovaj nas mentalitet... ovo za polumjesec, davidovu zvijezdu i ostale vjerske simbole sam i ja isto pomislio kada je crkva ili drzava (vise se ne sjecam tocno) forsirala postavljanje krizeva u skolama... |
|
|
|
|
|
moonshiner
Ukupno postova: 101 Lokacija: Third Mall from the Sun Spol: Muško
|
Zašto su križevi u školama? Pa zbog Ugovora sa Svetom Stolicom.
Kako ondje lijepo piše, "uzima se na znanje da većina građana u Republici Hrvatskoj pripada Katoličkoj Crkvi", a jedan od članaka kaže da će "odgojno-obrazovni sustav u javnim predškolskim ustanovama i školama, uključujući i visoka učilišta, uzimati u obzir vrijednosti kršćanske etike."
A zašto je zabranjena reklama? Isto zbog Ugovora.
"Poštujući načela vjerske slobode u pluralističkom društvu, RH će dosljedno paziti da u sredstvima društvenoga priopćivanja budu poštivani osjećaji katolika i temeljne ljudske vrijednosti etičke i vjerske naravi." |
|
_________________ I mjesečina može biti pogled na svijet. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Come to the dark Side! We have Cookies! |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ovom zabranom su im omogućili da tisuće ljudi više vidi reklamu, tko još gleda HRT.. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zabranjena reklama ...
|
Mislim reklama mi je glupa, ali ja je ne bi zabranjivao jer bi tim nahođenjem mogao zabranit 80 posto reklama, iz razloga što su reklame očaj očaja
da je kojim slučajem ona obučena u bijelo i da u pozadini duško čurlić govori "sandra je katolkinja, ona voli isusa" reklama bi drito išla na tv
|
A dobro ovo je sad pretpostavka iz neke ljutnje .... iako ja ni Isusa i slično nebi trpao pod reklame, malo mi je to nakaradno za radit. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
reklama brutalno glupa kao i sve reklame na tu šemu. iskon i bonbon imaju nevjerojatno čudne reklame i nisam još našao osobu kojoj se sviđaju.
ali normalno da ne treba bit zabranjena. ovaj iskon je izgleda samo za prave rvate i katolike, a ne ovakva smeća kao sandra |
|
|
|
|
|