Leon je napisao/la :
Kartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.
ja obećajem da ću konstruktivno sudjelovat ako mi se makne karton
nemaš karton
kao ni ja
ouuuu HVALAAAAAAA
kao u dobra stara vremena... bez kartona...
sjećam se kao d je bilo jučer kad sam zaradila prvi i drugi...
prvi je bio zbog tebe, kad smo spamali po svim temama ... bio si nešto bijesan zbog jednog ispita
Leon je napisao/la :
Kartoni se uklanjaju konstruktivnim sudjelovanjem u raspravama, bez neke vremenske odrednice.
ja obećajem da ću konstruktivno sudjelovat ako mi se makne karton
nemaš karton
kao ni ja
ouuuu HVALAAAAAAA
kao u dobra stara vremena... bez kartona...
sjećam se kao d je bilo jučer kad sam zaradila prvi i drugi...
prvi je bio zbog tebe, kad smo spamali po svim temama ... bio si nešto bijesan zbog jednog ispita
ne znam kolko je bilo zbog ispita a kolko što sam bio mortus pijan i izvrijeđo moderatora (isprika još jedared) ... ma kontam da su svi još uvijek tu samo skriveni iza lažnih imena
Monstrum@ ne zna o kojem se ispitu radi ali došai si navečer i zaspamo svaku temu kako Bog zapovijeda, kako je meni eto bilod osadno onda sam išla i kvotala svaku temu tako da sam ja zaradila žuti, a ti nisi i tu sam bila dosta revoltirana
a drugi... nešto sam se porječkala s određenim forumašima i uneredila temu ... )
francika je napisao/la:
Želim biti konstruktivan da mi obrišu žuti karton ovaj koji mi je ostao.
Daj admini, obrišite mu taj karton da prestane kukumakati.
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Sad će svi tu kukat i molit da im se obrišu kartoni jer netko tamo gore napisao da se to može tako. Vi kartonaši ako tako nastavite ode kvragu i ova tema
Najbolje neka se svima obrišu svi kartoni i idemo ispočetka, neka počne nova era foruma 031