Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
čini se kako je dobar dio muške populacije ovog foruma (a i šire) uvjeren kako žene vole škembice na simpatičnim, bucmastim i šarmantnim likovima. također mi se učinilo kako misle da je ženama njihov izgled nebitan. prema onome što sam čula od dosta cura, rekla bih da se debelo varaju.
dakle, žene, da čujem - kojih 5 osobina mora imati "on" da bi vam bio poželjan?
kao recimo:
1. inteligencija
2. DOBAR IZGLED
3. iskrenost i stav
4. duhovitost
5. količina testosterona
i još jedna sitnica.. što ženama znači kada kažu da muškarac "dobro izlgleda"?
kada frajeri to kažu za curu to obično znači jedna od (ili sve) 3-4 stvari: dobre sise, dobra guza i dobro lice... eventualno i noge.
e, a kada cura kaže da on dobro izgleda, ja bih rekla da to uključuje malo više varijabli. kao recimo: dobra guza, dobre noge, široka ramena i jake nadlaktice, visok, lijepi prsti i nokti, lijepo (muževno) lice, kao i nekoliko ne-vizualnih dodataka - fino miriši, ima ritma... itd. itd. itd.
drago mi je da smo to razjasnili |
|
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
70% posto cura će past na mušku facu, a ovo sve što si još nabrojala je dobro ako ima!!!tj svidjat ce vam se tip još više ako je dobro građen i td, ali iz mase slučajeva faca vam je jako bitna... govorim samo o tjelesnom izgledu...ne mozgu... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
|
... možda negdje do dvadesete |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
čini se kako je dobar dio muške populacije ovog foruma (a i šire) uvjeren kako žene vole škembice na simpatičnim, bucmastim i šarmantnim likovima. također mi se učinilo kako misle da je ženama njihov izgled nebitan. prema onome što sam čula od dosta cura, rekla bih da se debelo varaju.
dakle, žene, da čujem - kojih 5 osobina mora imati "on" da bi vam bio poželjan?
kao recimo:
1. inteligencija
2. DOBAR IZGLED
3. iskrenost i stav
4. duhovitost
5. količina testosterona
i još jedna sitnica.. što ženama znači kada kažu da muškarac "dobro izlgleda"?
kada frajeri to kažu za curu to obično znači jedna od (ili sve) 3-4 stvari: dobre sise, dobra guza i dobro lice... eventualno i noge.
e, a kada cura kaže da on dobro izgleda, ja bih rekla da to uključuje malo više varijabli. kao recimo: dobra guza, dobre noge, široka ramena i jake nadlaktice, visok, lijepi prsti i nokti, lijepo (muževno) lice, kao i nekoliko ne-vizualnih dodataka - fino miriši, ima ritma... itd. itd. itd.
drago mi je da smo to razjasnili
|
pa da slažem se |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
1. inteligencija (definitivno)
2. duhovitost
3. urednost
4. visina... (volim visoke dečke)
5. šarm |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1. inteligencija (ko i svima,kako vidim)
2. samouvjeren (ali ne i umišljen)
3. simpatičan
4. iskren
5. zgodan |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
Hm, u mom slucaju siroka ramena i jake nadlaktice niposto ne pale. Stovise, to mi je odbojno. Ne kazem da obozavam decke s objesenim pivskim skembicama, ali moram priznati da su mi nekako drazi od onih koji vode racuna o sirini svojih ramena.
Mrsavi, pomalo alternativno-boemsko-klosarski tipovi su, ako mene pitate, u prednosti. Ako su uz to i procitali vise od 2 knjige u zivotu, te znaju sloziti i koju pametnu recenicu - ideees...sta ces bolje
Definitivno padam na intelektualnu spiku. |
|
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
meni je najvažnije da ima nježnu i čistu kožu, jer ako nemaš... odmah otpadaš.
volim prosječno visoke tipove, tako, do 1,80 iz dva razloga: i sama sam niskog stasa, a i visoki frajeri su smotani, trapavi i ne možeš s njima skoro ništa osim gledat u grdosiju.
ali budući je tema osobine, meni je važno da općenito ima pozitivan stav... šta ja znam, smije biti pesimist, ali ako želi da mu se to i ostvari, onda nije baš kako treba.
važno mi je da ima raznovrsan smisao za humor, a ti NIPOŠTO nisu glupe šale, stari vicevi i fore s ceste...
još ako ima pune usne... e i još mi je važno - da ima bijele plombe, a ne kad zine unutra lima kao na "sjeni". |
|
_________________ godinama pričaju, ima nas malo, a sve nas je više |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1.inteligencija(ili da bar odaje takav dojam)
2.šarm
3.duhovitost
4.da me sluša kad mu pričam(ili da se bar vješto pravi da mu je zanimljivo)
5.da ne voli nogomet i ribolov |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
LucijaX je napisao/la: ›
meni je najvažnije da ima nježnu i čistu kožu, jer ako nemaš... odmah otpadaš.
volim prosječno visoke tipove, tako, do 1,80 iz dva razloga: i sama sam niskog stasa, a i visoki frajeri su smotani, trapavi i ne možeš s njima skoro ništa osim gledat u grdosiju.
ali budući je tema osobine, meni je važno da općenito ima pozitivan stav... šta ja znam, smije biti pesimist, ali ako želi da mu se to i ostvari, onda nije baš kako treba.
važno mi je da ima raznovrsan smisao za humor, a ti NIPOŠTO nisu glupe šale, stari vicevi i fore s ceste...
još ako ima pune usne... e i još mi je važno - da ima bijele plombe, a ne kad zine unutra lima kao na "sjeni".
|
Deder se ti prepusti nekom visljem da te obradi pa onda sudi. Meni su bas simpaticne manej cure jer su lagane i izvrtim ih ko na ringispulu
" meni je važno da općenito ima pozitivan stav... šta ja znam, smije biti pesimist, ali ako želi da mu se to i ostvari, "
Cudo draga ti pojma nemas sto zelis... nemoj se bedirat zbog toga...takva je vecina cura |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Eh....da. Sve ovo sto ste napisale samo primjenite na sebi... Zanimljivo je kako bi vecina cura uglavnom isto ili slicno napisalo, no jos je zanimljivije kako se vecina cura barem jednom zateleba u totalnog kretena |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la: ›
Eh....da. Sve ovo sto ste napisale samo primjenite na sebi... Zanimljivo je kako bi vecina cura uglavnom isto ili slicno napisalo, no jos je zanimljivije kako se vecina cura barem jednom zateleba u totalnog kretena
|
He, he, apsolutno se slazem. |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
recimo ovako:
1.duhovit
2.sladak (pod tim mislim neki simpatični bebasti izgled...naravno pravilnih crta lica) heheh
3.higijenski osvješten
4.umjereno pametan...hahah...šalim se...mora biti pametan i inteligentan
5.brižan(to znači da pazi na moje osjećaje)
ima toga još...ali ovo je kao meni najvažnije... |
|
|
|
|
|
|
Rajnus je napisao/la: ›
Eh....da. Sve ovo sto ste napisale samo primjenite na sebi... Zanimljivo je kako bi vecina cura uglavnom isto ili slicno napisalo, no jos je zanimljivije kako se vecina cura barem jednom zateleba u totalnog kretena
|
hehe.. a mi smo osjetljive, jel? |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|