Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U osječkom Zoološkom vrtu od četvrtka 7. prosinca 2006. možete vidjeti nove stanovnike - merkate, južnoafričke životinjice iz porodice mungosa.
Javnosti će biti predstavljeni u 10 sati. |
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
joooooj kak mi je drago.... to su tako slatka mala stvorenja..... baš super |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...hej. Leteći mungos - mislim da bi trebao otići u posjetu rođaku...
...koliko košta upad u ZOO + kompa?...odnosno vozi li kompa......znate, ja sam vam turistica... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
znam da kompa ne vozi preko zime, inače je 5 kn. ulaznica... nisam sigurna, mislim da je 15/10 |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...super ako je tako, samo šteta zbog kompe...  ...nema veze, ako posluži vrijeme bar ćemo se prošetati... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Woohooo... dosli legosi! Woohoohooo!
Bit' ce cevapa od slame!
Evo ujka Mutomba na njegovoj omiljenoj stijenu koju je izjeo zub urina...
Evo ga i veliki Umpah s obitelji, osnivac Mungolanda...
Za sve one koji su trazili moju fotku... ovo je jos iz srednje skole... ja sam onaj sasvim lijevo... lozio sam se na onu samozatajnu i pametnu ribu u sredini... kasnije se udala za onog metroseksualca u sredini... pih, te zenke...
Citat:
Sexuality
Unlike felines and canines, meerkats tend to breed year-round. There is a very strong "heat" for them to obey, so meerkats breed whenever a litter of previous kits grows to be sexually mature or they do not have to otherwise care for them anymore (IOW, they were killed somehow). In a number of places, a litter can kits be born about 3 times per year.
When a meerkat does try to have intercourse, the female will "play hard to get" until the male finally seizes her by the neck. Mating soon follows.
|
Pih... sve su one iste... sve one igraju hard to get... until!!! ;-) |
|
|
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
ja sam onaj sasvim lijevo... lozio sam se na onu samozatajnu i pametnu ribu u sredini...
|
To ti je muško. |
|
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
just a girl Ukupno postova: 35 Spol:  Žensko
|
covjece..ovi slice mom psu... |
|
|
|
|
 |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hm... Leteci? Danijel? 202?  SOS  |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
Eh, gledala sam dokumentarac iz kojeg su skinute slike preko nekoliko puta i merkati su mi urnebesni! Najjače mi je kad se ujutro probude i idu stražarit, pa im se još spava i padaju... Za plakat od smijeha... definitivno ću ih otići vidjeti u živo! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |