Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la: ›
evo, nemogu prešutjeti, meni su svi umjetni nokti odvratni i naježim se kad se moram s takvom osobom rukovati ili nedaj bože pojesti njezin kolač.
|
A što fali geliranim noktima ako su na urednim rukama?
Možda je kolač iz ruke s negeliranim noktima tek odvratan ili nezdrav |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
patkica-slatkica Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
a gdje da pogledamo mi koji nemamo facebook???
|
...najjednostavnije je napraviti facebook profil hihi ako vas zanimaju jos neke slike najlakse vam mogu poslati na mail i sve info u uslugama. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
patkica-slatkica je napisao/la: ›
|
...najjednostavnije je napraviti facebook profil hihi ako vas zanimaju jos neke slike najlakse vam mogu poslati na mail i sve info u uslugama.
|
nemam namjeru ići na fejs, a vidim da i druge "noktarice" imaju dobrih ideja...
eh, da mi vidiš najnoviji uradak na noktima |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|
...najjednostavnije je napraviti facebook profil hihi ako vas zanimaju jos neke slike najlakse vam mogu poslati na mail i sve info u uslugama.
|
eh, da mi vidiš najnoviji uradak na noktima
|
|
|
eh, da mi vidiš najnoviji uradak na noktima
|
Svaka cast tvojoj teti noktarici ,rado bih vidjela taj uradak na tvojim noktima,podijeli s nama ) |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
E patkice moja slatkice...
moje poznavanje informatike ne ide tako daleko da bih znala tu preslikati moje noktiće
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Hvala Ketrin, moje curice me nagovaraju da kupimo komplet i da im sređujem noktiće, a i sebi, naravno
sad čekam da pastaš drugi dio uputstava.... |
|
|
|
|
|
http://www.sminkerica.com/kosa-nokti/geliranje-noktiju-kod-kuce-1-dio-oprema/
[/quote]
Sve to divno i krasno zvuci,ali morate znate da nokte napraviti,nije sam zaljepiti bilo kakvu tipsu i staviti bilo kakav gel,zato postoje posebne edukacije,i stvarno sto se tice noktiju,treba puno vremena,rada,strpljenja,mirne ruke i kreativnosti da bi ti nokti poceli licit na nesto. neke osnove moraju biti da bi nokti trajali mjesec-dva. Nazalost...s ovim materijalom sto je prikazano na blogu,opcenito materijalom s ebaya to nije moguce,jer su vecinom lose kineske kvalitete i kopije,i eventualno cete s time imati nokte tjedan dana dok vam se sve ne odgine i odlijepi. Tako da bolje otici da vam napravi profesionalac i mirni ste sigurno mjesec dana,ovako,radit si nokte svakih tjedan dana...nisam sigurna da je isplativo,a i da svi mogu raditi nokti ne bi postojala ta usluga u salonima i ne bi se tete noktarice educirale stalno i usavrsavale,ja bih radije osobno imala super tehnicki napravljene i estetski lijepe nokte nego ko da sam izasla iz kina shopa,al to je moje,netko mozda voli taj look,ipak sto ljudi-sto ćudi kak se kaze. pozz i Sretan Uskrs vama i vašim obiteljima |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
a možda netko voli sam sebi sređivati noktiće, to ga opušta i to mu je hobi !! više nego ići na profi manikuru. Još ako ima sam svoje alate može mijenjati izgled svakih par dana! Osobno obožavam opi lakiće i uživam istraživati nove nijanse i mrzim umjetne nokte! |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja imam taj komplet sa ebaya..i sama si radim noktiće... nekada i frendicama... tj. na njima vježbam prvi noktići nisu baš bili bajni... ali sada u već ssuuupeer |
|
|
|
|
|
prestige Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Preporučavam Studio "Prestige" !
uvjerite se u kvalitetu... |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
prestige je napisao/la: ›
uvjerite se u kvalitetu...
|
Gdje se "Prestige" nalazi, kolika je cijena geliranja, asortiman ukrasa na noktima, radno vrijeme???
Krajem idućeg tjedna će mi trebati obnavljanje gela... |
|
|
|
|
|
prestige je napisao/la: ›
uvjerite se u kvalitetu...
|
Gdje se "Prestige" nalazi, kolika je cijena geliranja, asortiman ukrasa na noktima, radno vrijeme???
Krajem idućeg tjedna će mi trebati obnavljanje gela...
|
Studio Prestige ti se nalazi preko puta Larosa picerije na divaltovoj ulici..geliranje je 100 kn i sva ukrasavanja su ukljucena u cijenu,ima i solarij neograniceno suncanje 30 kn |
|
|
|
|
|
|
Radi od 12 do 20,al najbolje da odes zauzet termin jer nemam br mob.a cura ima posla |
|
|
|
|
|
Leticia Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Jel netko radi nokte privatno? Kakva preporuka? |
|
|
|
|