Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ma no...bas sam si kupio jedno lepo pedersko odelo...znas kak je lepo samtano
Stramplice ostavljam za privatna druzenja.
|
Maco, znači bit ćeš mi cakani na dotičnom jezercetu..... reč da bi rekao!
Bit ce da si ti taj koji se zajebunio. Uopce ne nastupaju u HNK.
|
Živa istina.
Znaš što me muči? Kome ću odgurivati sve ove portalske pohotnice koje će mi trgati odjeću i grebati se za jednokratni snošaj, ako ne tebi, mom starom drugaru....?
Gazda, možeš li upasti kao prva rezerva? ;-) |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
zamišljamo te kao jednog huligana, koji mrzi sve ljude koji ne navijaju za NK Osijek.
|
Ja tebe kao nekog koji ne razmislja previse svojom glavom....
|
to neka uvreda??? |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ja cu upoznat anakondu, i to mi je dosta
nikog ne zamisljam ni nemam zelju vise upoznat, covjek sto manje zna to bolje zivi |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Maco, znači bit ćeš mi cakani na dotičnom jezercetu..... reč da bi rekao!
|
Ej Lush...bez pretjerivanja sa tepanjem..
Sudeci po tvom ukusu i smislu za odjevanje ja sam cakan i kad spavam u krevetu
Živa istina.
|
Ajme Gospe moja...on je priznao...
U ime Oca i Sina...[mah mah]
Znaš što me muči? Kome ću odgurivati sve ove portalske pohotnice koje će mi trgati odjeću i grebati se za jednokratni snošaj, ako ne tebi, mom starom drugaru....?
Gazda, možeš li upasti kao prva rezerva? ;-)
|
Znas ti dobro da sam ja krajnji moralista i pored svih zazetih forumashica mogu samo birati hocu li kraj vecer zavrsiti sa kineskinjom ili crnkinjom na 16:9 formatu
Nema boljeg nego dati pohotnici dvojuku...
Setaj mala |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
l.l. je napisao/la: ›
nikog ne zamisljam ni nemam zelju vise upoznat, covjek sto manje zna to bolje zivi
|
...ti si, I.I. vrlo skromna žena, kad ti je dovoljno upoznavanje samo moje malenkosti... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
|
Ej Lush...bez pretjerivanja sa tepanjem..
Sudeci po tvom ukusu i smislu za odjevanje ja sam cakan i kad spavam u krevetu
Ajme Gospe moja...on je priznao...
U ime Oca i Sina...[mah mah]
|
... djeda i unuka... šogora i bratića. Kakva je sad to euforija jer nisam pogodio gdje se labudovi namaču po nekakvim ustajalim vodurinama..?
A glede odijevanja.... znaš već od ranije da ja ne patim od trošenja džeparca na Arizoni kako bih se u očima neukih učinio finim gospodinom. Ja sam casual tip i više volim putovati, kupovati gadgete, trošiti na filmove i glazbu.... ako tebe veseli spavati u dizajnerskim pidžamama, bi maj gest.
Znas ti dobro da sam ja krajnji moralista i pored svih zazetih forumashica mogu samo birati hocu li kraj vecer zavrsiti sa kineskinjom ili crnkinjom na 16:9 formatu Nema boljeg nego dati pohotnici dvojuku... Setaj mala
|
Sinovac... nisu li te tvoji profesori "morala" učili da se od gledanja filmova jednom rukom može oslijepiti?
A za dvojku si u pravu u potpunosti... prvi put joj daš do znanja da ti određuješ pravila igre i drugi put je pitoma kao domaći zeko.. jede ti iz ruke, pije iz slavine.... i tako to |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Rajnus
|
A glede odijevanja.... znaš već od ranije da ja ne patim od trošenja džeparca na Arizoni kako bih se u očima neukih učinio finim gospodinom.
|
Jooooooj :Đ
Zanimljivo je kako sve sto ti ne gotivis smatras karakterisikama primitivizma i malogradjanstva.
Al zato uredno imas mobilu od par iljada
Ja sam casual tip i više volim putovati, kupovati gadgete, trošiti na filmove i glazbu.... ako tebe veseli spavati u dizajnerskim pidžamama, bi maj gest.
|
Da...da ja nosim samo guci...guci
Ti uopce ne shvacas pojam ukusnog i skladnog odjevanja. To nema veze sa brendingom. Ne bi vjerovao ali netko vise trosi novaca na odjecu nego ti i ja zajedno, a gori je "casualac" od tebe
Sto se tice spavanja...spavam samo u tangama
Sinovac... nisu li te tvoji profesori "morala" učili da se od gledanja filmova jednom rukom može oslijepiti?
|
Koji profesori? Ja sam samouk
Eh Lush....mozda sam ja za tebe ipak malo nedokuciv pa je shvatljivo tvoje pausalno misljenje o meni, no nadam se da prema drugima nisi takav.
A za dvojku si u pravu u potpunosti... prvi put joj daš do znanja da ti određuješ pravila igre i drugi put je pitoma kao domaći zeko.. jede ti iz ruke, pije iz slavine.... i tako to
|
Ja nemam potrebe za pumpanjem ega. Ne dajem ja njoj nista do znanja osim da ne zelim imati posla sa njom. Koji ti tu dio nije jasan? |
|
|
|
|
anakonda
|
l.l. je napisao/la: ›
nikog ne zamisljam ni nemam zelju vise upoznat, covjek sto manje zna to bolje zivi
|
Hmm, ajmo razjasniti.... želiš li upoznati Anakondu ili anakondu? Ono, da je znam nahraniti i staviti na spavanje kako ne bi bila opasna po okolinu...
P.S. Jebate, otkud izvlačim ove austrougarske štoseve ovako rano ujutro?
|
...A(a)nakonda nikada ne spava... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
...bash me zanima hoće li neki biti rječiti onako kako to znaju biti preko 031.com...
...pitanje: koga biste voljeli upoznati obzirom na recimo, sve ono što se da iščitati iz postova?
...da li imate koga na piku za istrest mu u facu neke stvari?
...ili smatrate nekoga baš ono cool, pa bi ga voljeli upoznati? |
|
|
|
|
Rajnus
|
Super ste...ajd nek netko ponese spomenar da se upisujemo... Ovo mi sve vise lici na tulum u osnovnoj skoli na kraju godine... |
|
|
|
|
anakonda
|
...pa zar ne znaš da u stvari planiramo čajanku???
...mene zapravo samo interesira prvo pitanje koje sam postavila...
...ostatak posta je namijenjen je recimo, teen forumashima... |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja sam.. moram priznati.. ustvari vrlo miran i povucen mamin sincic.. samo na forumu, kad me nitko ne vidi.. sam jako jak na rijecima.. pomalo sam i nepismen... i imam strashan stah od zena.. ustvari sam tošo&njonjo u zivo. tak da se ne iznenadite. obozavam pricati o maticnim plocama i ddr2 memoriji. ja cu biti za geek stolom. glavni za njime.
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
...da, znamo da si bash takav geek...vidjeli smo te na djelu prošli put... ...
...sva sreća da ovaj put putuje i dijete sa mnom, tako da ću imati društvo za klafranje i o ostalom, a ne samo o matičnim pločama... |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
prošli put sam zastranio.. |
|
|
|
|
|