Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
A onaj moj prijedlog da plešemo sentiše?!
Prošao skroz nezapaženo......
|
....kako za koga.....netko je i primjetio....... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Ah, obožavam retromuškarce! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...dakle, imamo i plesni par večeri: dame i gospodo, predstavljamo Poppy - ženu sa šeširom i Tamnu stranu, retromuškarca... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...
...sad znamo kako ćemo vas prepoznati... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Danas sam našla šešir... Al nisam imala para da ga kupim... Sutra... Sve za moje forumaše! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...zapravo, šeširi su vrlo cool stvar i žao mi što mi je stil oblačenja takav da ga ne mogu nositi... ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) ...ali, držim da su ljudi koji ga nose skroz cool...mislim time na one ispod recimo 40 godina...
...anyway - bit ćeš prepoznata:-) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
|
a kakav ti je stil?! Pa nisam ni ja neka šminkerica, al uvijek se da nešto iskombinirat. .. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...ja sam totalno sportski tip...čak kad sam i kao dotjerana i onda je to sportsko...a teško da šešir možeš ukomponirati u nešto sportsko... ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ja sam lovac na sportaše...tip... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...hm...dalo bi se zamisliti malo oko ove izjave... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ... |
Zadnja promjena: anakonda; 30.11.2006. 0:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Samo se ti nama spremi za party, svakako kupi i šešir |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
|
A čuj... Već sam ranije najavila da ću bit najljepša! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) A ja se ne odričem svojih obećanja! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
samo se ti spremi, znaci tebe cemo prepoznat po šeširu???? ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
|
ma i veći! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
i ja ću nosit šešir, i predstavljat se kao Poppy... ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|