Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Tebi treba presaditi organ koji je znatno sjevernije od penisa, ali nažalost današnja medicina to još nije u stanju. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
loše skladištenje vrećica koje cure po podu (nikada obrisano)...kada briju i kupaju pokojnike ta voda i dlačice sa žileta žavršavaju na podu i prenose se na obući u druge prostorije i tome sl. ...jednostavno katastrofa ! |
|
 |
lea_985 Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
tko ne želi dati organe nakon smrti, ne mora. sve što treba je pismena izjava da se tome protivi ili reći to obitelji. |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
tko ne želi dati organe nakon smrti, ne mora. sve što treba je pismena izjava da se tome protivi ili reći to obitelji.
|
A jel znaš možda tko u bolnici to provjerava? |
|
|
|
|
 |
|
prije nego se ikom uzme organ, liječnik će pitati obitelj. |
|
|
|
|
 |
francika
|
prije nego se ikom uzme organ, liječnik će pitati obitelj.
|
Nisam to pitao. Pitao sam jel znaš tko provjerava pisane izjave u KBC-u Osijek? |
|
|
|
|
 |
|
ok, prije nego se ikome uzme organ, liječnik će pitati obitelj i provjeriti postoji li takva izjava. |
|
|
|
|
 |
francika
|
ok, prije nego se ikome uzme organ, liječnik će pitati obitelj i provjeriti postoji li takva izjava.
|
Ok, ali opet si krivo shvatila moje pitanje.
Što ako je obitelj na godišnjem i ne koristi mobilne uređaje, a transplantacija se mora brzo obaviti ili ako umrli nema obitelji!?
Znači pitanje je, jel znaš tko u KBC-u Osijek provjerava pisane izjave o nedarivanju organa umrlih, i da li možda policija pretražuje stan umrlog kako bi pronašli tu izjavu? |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Tuđe neću, a svoje ne dam!!!
eto izjave |
|
|
|
|
 |
francika
|
Ovo možda nema veze sa trgovinom organa, ali samo da vidite u kakvom svijetu živimo.
I još me zanima, da li organe koji se prodaju na crnom tržištu presađuju liječnici ili možda pekari?
|
|
|
|
|
 |
okruglic Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
a stvarno si dosadan. imaš temu ( ili si otvori temu) o doniranju/ presađivanju/ krađi organa pa se tamo do mile volje prepucavaj sam sa sobom. ovdje nikoga ne zanimaš. potpuno si u pravu, svi doktori su okorjeli kriminalci, vađenje organa je isto jednostavno kao vađanje pilećih jetrica, bolnice su odvratne institucije, a svi koji studiraju medicinu to rade da se poslije mogu iživljavati na ljudima i krasti im organe. ajde onda ti ( i svi koji tako misle, i vjeruju u homeopatiju, kristale, papu, magične gljive itd... ) napakoste zločestim doktorima i jednostavno ih bojkotiraju. ja da mislim tako o nekome/ nečemu nikada me ta institucija ne bi vidjela. |
|
|
|
|
 |
francika
|
a stvarno si dosadan. imaš temu ( ili si otvori temu) o doniranju/ presađivanju/ krađi organa pa se tamo do mile volje prepucavaj sam sa sobom. ovdje nikoga ne zanimaš. potpuno si u pravu, svi doktori su okorjeli kriminalci, vađenje organa je isto jednostavno kao vađanje pilećih jetrica, bolnice su odvratne institucije, a svi koji studiraju medicinu to rade da se poslije mogu iživljavati na ljudima i krasti im organe. ajde onda ti ( i svi koji tako misle, i vjeruju u homeopatiju, kristale, papu, magične gljive itd... ) napakoste zločestim doktorima i jednostavno ih bojkotiraju. ja da mislim tako o nekome/ nečemu nikada me ta institucija ne bi vidjela.
|
Ne krivi sve liječnike. Ako među njima ima par psihopata ne možeš sve okrivljavati. |
|
|
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
ako ne kažeš da si protiv darivanja organa, onda si za !...nitko te ne pita, nego počupaju sve što se može utržiti, a to odluči liječnički konzilij i ne odgovaraju NIKOME !!!
ako i postoji neki papirić koji suprotno nalaže on se izgubi i trančiranje počinje .  |
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
@francika, o doniranju i/ili krađi organa piši u postojeću temu: Doniranje organa bližnjih. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
francika
|
Evo svježih informacija o mrtvima.
|
|
|
|
|