Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2012. 8:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

rafa je napisao/la :
Da,to sam pisao,govorio* ..Ovakve sirotinje po Osijeku je sve vise i vise,grad koji je bio pojam za gospodarstvo,firme,sada je postao trgovacka meka(koja ce se polako gasiti isto)postaje grad u kojem je glavna sreca otici u Portanovu ugrijat se i vidit izloge izvana jel unutra ljudi nemogu ni primirisat a kamoli kupiti nesta u skupim ducanima.Kad pomislim samo koliko ce jos ovakvog teksta biti kad pocmu otkazi u posti,drzavnim sluzbama,hep-u,koteksu,gradnji...tisuce i tisuce ljudi nece imat primanja za sebe i svoju obitelj...Drzava penzionera i zastitara smo,mi koji smo vojnu mirovinu casno zasluzili preko svoga mesa i krvi i one hijene kojih ima u samom osijeku 2 tisuce laznih da dobro zive a ovi jadni nemogu kruh kupit a kamoli nesta vece..eee kad se sjetim samo rijeci Brune Busica muka mi dodje..isao sam branit zemlju od krvoloka sa istoka,koljaca,siledzija,arkanovaca,orlova,tigrova i svih drugih gadova i kerova iz smrdije.znam za cega sam isao...al kad te tvoj Hrvat u tvojoj zemlji krade to boli kako kaze Bruno Busic nas emigrant i pisac kojeg su isti ti koljaci iz srbije ubili u Parizu..nek bog pomogne ovom narodu koji nema al bojim se da je i on okrenio ledza napacenom narodu zbog boguljenja..(i nisam balavac anakondo nego otac dvije cerkice,68-osmo godiste sam tepsijo, ako te zanima moja biografija,ranjen na Nemetinu 20.11.91 u predjelu nogu,stomaka,40% invalid,to sam ja anakondo,zovem se Robert,zivim na uskim njivama,i nemoj me vise spominjat u bilo kojoj recenici bolje ti je.

... Shocked Shocked Shocked ...ti kao da si pomalo opsjednut???????...mani se ti mene, ne zanima me ništa o tebi....iš-iš......i ne prijeti mi....

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2012. 8:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...k vragu, kako će sad iz oftopika vidjet što mu imam za reći??????...povrijeđen mi je ponos, svi vide kako on pljuje po meni u pravom topiku, a ja se tu moram iz oftopika svađat sama sa sobom....Smile

Skoči u forum: