Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
evo heh što se više bliži naš sastanak...više predpostavljam kako ko od vas izgleda...zapravo već sam si po vašim tekstovima i porukama nekako u glavi i zamislila neke pa sam samu sebe uvjerila da tako otprilike izgledate heh...no to je naravno samo na osnovu teksta... pa heh eto zanima me jeste li vi tako zamislili ostale forumaše??i kako ste koga??? pa ćemo vidjet na sastanku...heh ajmo... |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
forumashe ? njih ne zamisljam... ali forumashice... mmm.. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ja vas sve zamišljam s pepeljarkama! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa, nisam bash nešto zamišljala forumashe kao ovakve ili onakve...što se fizičkog izgleda tiče...i ne, nosim pepeljarke... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
toni
|
ma ne kuzi ona da danas postoje leće |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
....da me lakše prepoznate |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ali, eto zanima me kako si ti zamislila forumashe pojedinačno???...bar neke... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
toni
|
anakonda je napisao/la: ›
...ali, eto zanima me kako si ti zamislila forumashe pojedinačno???...bar neke...
|
hm.. i pojedinacno, a bogami i skupno. necu dalje od ovoga, vidjeh da ima i maloljetnih na forumu. mogu samo spomenuti onaj lift od prije kojih mjesec-dva |
|
|
|
|
|
toni
|
Poppy je napisao/la: ›
....da me lakše prepoznate
|
šešir, duga crna kosa, nema noge, trese se... PTSP ? PHP ? THC? HPV? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
toni je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la: ›
...ali, eto zanima me kako si ti zamislila forumashe pojedinačno???...bar neke...
|
hm.. i pojedinacno, a bogami i skupno. necu dalje od ovoga, vidjeh da ima i maloljetnih na forumu. mogu samo spomenuti onaj lift od prije kojih mjesec-dva
|
...eh, pa da - na to smo skroz zaboravili... ...možda ima koji u blizini Vudua?... |
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ne zamisljam ih... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
anakonda
|
...što se mene dotikavlje, promašila si jedino boju i dužinu kose... ...
...meni ne ide tvoj šešir iz glave, te stoga te zamišljam kao neku damu s konjskih utrka negdje u Engleskoj... ... |
|
|
|
|
toni
|
sheila je napisao/la: ›
aj aj da probijem led...evo recimo za tebe anakonda...zamislila sam te sa crnom dužom kosom kovrčavom,visoka...wendy ne znam ima smeđu kosu ne znam mislim da je wendy niža...onda hmmm kog još ne znam....ček..mmm...dobro zeku znam kak izgleda...jooj kad se sjetim još napišem...heh jesam barem nešto pogodila??
|
a mene, a mene ?? ) (hint:visok,lep&plav) ))))) |
|
|
|
|
|
|
|