Korina je napisao/la: ›
Warrior
http://www.imdb.com/title/tt1291584/
Baš dobra sportska drama. Prava MMA makljaža. Dublju metro analizu pročitajte stranicu prije u Frostovom komentaru
|
Mene je baš pozitivno iznenadio. Mislio sam da je riječ o nekom bezveze MMA filmu tipa Američki Kickboxer 7 Ultra, a ispao je jedan vrlo dobar, na trenutke šokantan i srceparajuć film. Baš mi je super.
Korina je napisao/la: ›
Real Steel
http://www.imdb.com/title/tt0433035/
Solidan. Prvih sat vremena pomalo dosadno, ali onda kreće dobra akcija. Ima dosta nedorečenih stvari, ali to je uvijek tako s filmovima koji ispipavaju tržište, pa da imaju dodatnog materijala ako budu radili nastavak.
|
Slažem se s tobom. Film je dobro osmišljen i dobro napisan, gluma dosta dobra, priča zanimljiva, ali fali ono nešto sitno što će film učiniti natprosječnim. Ovako mi ostaje samo gotovo natprosječan
Novi tjedan, nove ocjene i kratki komentari na neke od filmova na koje sam bacio oko:
The Hangover Part II - pogledati samo ako ste fan originala. Kao i u prvom dijelu, najmirniji i najpovučeniji član društva (naravno, Stu
) radi najveće pizdarije
inače film ne odmiče puno od prvog dijela i nije baš toliko dobro komedijsko ostvarenje.
Killer Elite - donekle zanimljiv krimić/akcić. O ovom filmu zaista ne mogu ništa reći osim - pogledati ako imate viška vremena. Ništa posebno. Zapravo, ovaj film možda i spada u onu najgoru moguću kategoriju: niti je odličan pa da ga pamtim i poželim ponovno pogledati svaki dan, niti je toliko loš da mu prilijepim etiketu trasha i poželim ga zbog toga gledati svaki dan. Jednostavno je... prosječan.
Moneyball - jedan od onih američkih filmova gdje veličaju svoja besmislena dostignuća, u ovom slučaju bejzbol. Film prati priču Billya Beanea koji je s kolegom Peterom Brandom osmislio bejzbolsku ekipu od igrača od kojih svaki ima po jednu specijalnost i nisku cijenu na tržištu s idejom da se od svakog igrača izvuče maksimum upravo po toj jednoj specijalnosti. Brad Pitt i Jonah Hill prilično dobri u svojim ulogama. Za razliku od Killer Elitea, ovo čak i vrijedi pogledati, ako ni zbog čega drugoga, onda zbog ove dvojice.
Contagion - ŠBBKBB... da se zarazimo virusom koji bi izbrisao dobar dio pučanstva s lica Zemlje... bla bla. Film vrijedan gledanja jedino zbog glumačke postave: Laurence Fishburne, Matt Damon, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Jude Law...
The Change-Up - dva prijatelja, dijametralno različita, zamijene tijela na nekoliko tjedana. Kao i Killer Elite, ništa posebno. Ima par komičnih scena na koje se može nasmijati, ali priča sama po sebi nije ništa specijalno niti nešto novo. Prekritičan sam, znam
Crazy, Stupid, Love. - koliko je ljubav zapravo jaka? Je li dovoljno jaka da jednu vezu kojoj je bilo suđeno potrajati zadrži u komadu? Je li dovoljno da čovjeku koji nema cilja u životu da cilj i svrhu? Film odgovara na sva ova pitanja. Meni vrlo zabavan film sa nekoliko urnebesnih scena, Steve Carrell i Ryan Gosling rade odličan posao
preporučam za jednu ugodnu i zabavnu večer
Cowboys & Aliens - simpatičan križanac westerna i scifija. Glumci vrlo dobri, priča je onak... meh. Ni tu ni tamo. Može se pogledati, ali uistinu ništa posebno.