Autor |
Poruka |
anjasS Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
eto kako sam ljubitelj čajeva, i cula sam za kuću zelenog čaja, a koliko znam nema je u Osijeku, pa me zanima ima sta slicno? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
AFAIK, u Osijeku nema kuce zelenog caja. Mislim da je bila neka u Mercatoru, ali ne znam postoji li jos. Ona u ZG ima super izbor, ali su i cijene paprene.
Alternativa je Miller. Nemaju sarolik izbor kao Kuca caja, ali imaju osnovne arome na bazi zelenog caja i rooibosa - vanilija, visnja, limun i sl. - sve skupa mozda 10-15 vrsta cajeva. Cijene su vrlo povoljne (upola one iz Kuce caja), a okus je istovjetan onima iz Kuce caja. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Imas u kauflandu jedan cijeli red cajeva... Tamo ces naci sve sto ti treba ... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol: Žensko
|
kad smo već kod čajeva, plz dojavite ako ste u skorašnje vrijeme u osijeku negdje vidjeli kutiju za čajeve.. tipa ovo:
|
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Probaj pogledat u Intersparu (kod kružnog toka), tamo si redovito uzimam šumsko voće, nalazi se pokraj pekarskih proizvoda, znam da uvijek ima mnogo vrsta čajeva u vrećicama. |
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Caj u filter-vrecicama je sve samo ne caj... A posto ona spominje Kucu caja, vjerojatno ne planira kupovati otpad, nego kvalitetne cajeve.
Cisto sumnjam da se negdje u Osijeku moze kupiti pravi caj, eventualno Bio&Bio u Avenue Mallu. Ja sam trazio zeleni caj po gradu svugdje, najkvalitetniji sam bio nasao tamo, iako ni taj nije bio Bog zna sta.
I mungos je spomenuo Muller. Vidio sam i ja tamo da ima cajeva koji nisu u filter-vrecicama, ali nisam kupovao tak da ne znam kakvi su.
Mislim da ti je najpamentnije narucit preko neta. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naručite si sa e-baya
moj lega si naručio nekih 10 kila nekog posebnog čaja kojem sam zaboravio ime. |
|
|
|
Ništa onda naruciti preko Kuce zelenog čaja:) |
|
|
|
|
|
|
iz mullera je dobra zeleni, u zelenoj vrecici:) |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
Dino8090 je napisao/la: ›
Caj u filter-vrecicama je sve samo ne caj...
|
Nisi shvatio, ne u filter-vrećicama nego u rinfuzi ali je pakiran u vrećice po 30 grama.
Naravno da je "instant" čaj smeće, ne bi to nikome preporučio. |
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisi shvatio, ne u filter-vrećicama nego u rinfuzi ali je pakiran u vrećice po 30 grama.
Naravno da je "instant" čaj smeće, ne bi to nikome preporučio.
|
Doh!! Krivo sam shvatio onda. I beg your pardon. |
|
|
|
|
|
|
da, da mislila sam na caj pakiran u vrecice, (rinfuzi) , ne pijem ovaj iz vrecica, jedino kad sam jakooo ljena:) |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
Dino8090 je napisao/la: ›
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno da je "instant" čaj smeće, ne bi to nikome preporučio.
|
Doh!! Krivo sam shvatio onda. I beg your pardon.
|
događa se, ni sam nisam znao kako se izjasnit da se vidi razlika
anjasS je napisao/la: ›
da, da mislila sam na caj pakiran u vrecice, (rinfuzi) , ne pijem ovaj iz vrecica, jedino kad sam jakooo ljena:)
|
pa eto, svrati tamo, iz sjećanja znam da ima zeleni, crveni, crni, roibos, šumsko voće, kamilica, šipak, itd. sve je uvezeno iz njemačke, no imaš i na autopiji ako želiš domaće čajeve |
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
eh da..samo bi prvo trebalo naučiti razliku izmedju čaja i biljnih pripravaka |
|
|
|
|
|
exHOP3on
|
silence je napisao/la: ›
eh da..samo bi prvo trebalo naučiti razliku izmedju čaja i biljnih pripravaka
|
znam na što misliš, oni pripravci za tlak, depresiju, potenciju... ali vidio sam i čajeve |
|
|
|
|