Autor |
Poruka |
tambica Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
legica21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Amyy11 je napisao/la: ›
da li netko ima iskustva sa frizerskim salonom ANNI u Vukovarskoj? kakve su cijene?
|
tamo sam se ja prije šišala.. 40kn - duga kosa.. oke je gđa što radi.. danas sam otkrila Mistik i frizera Kazimira.. prezadovoljna
|
kakve su cijene u Mistiku? npr feniranjeduga kosa?
nalazi li se taj frizerski blizu Zrinjevca ili?:=) |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
e ne znam.. ja sam šišanje platila 30kn, duuuuga kosa da, kod zrinjevca u andrićevoj, preko puta pekarne kadulja |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Galerija 031: Noć frizera
[Foto: Igor Bellian [Pro-Art], Ivica Glavaš [Pro-Art], Kristijan Cimer [Pro-Art]][21.05.2011.] |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
tambica Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
legica21 je napisao/la: ›
e ne znam.. ja sam šišanje platila 30kn, duuuuga kosa da, kod zrinjevca u andrićevoj, preko puta pekarne kadulja
|
znam onda:) hvalaaaa:)) |
|
|
|
|
|
manic
Ukupno postova: 48 Lokacija: Belišće Spol: Muško
|
frizerski Angel na jugu2 je odlican |
|
|
|
|
|
xenchy Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
jel mi netko može preporučit jednog ili više dobrih frizera za muške? znači nekoga tko je više orjentiran za to i baš prvenstveno radi muška šišanja |
|
|
|
|
|
FiGa Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
xenchy je napisao/la: ›
jel mi netko može preporučit jednog ili više dobrih frizera za muške? znači nekoga tko je više orjentiran za to i baš prvenstveno radi muška šišanja
|
Preporučam frizerski salon Classic, u pothodniku, sišaju samo muške... |
|
|
|
|
|
SuperBarbiegirl77 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Hei curke molim vas da mi pomognete ako netko zna bilo što o ugradnji ekstenzija, gdje se mogu staviti u Osijeku i po kojim cijenama? Htjela bih cuti vaša iskustva. Puno hvala |
|
|
|
|
|
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zna li netko kakav je frizerski salon Scandal u Hrv. Republike? Kakve su frizerke tamo? |
|
|
|
|
|
evergreen Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Adiemus! - Vukovarska ulica; dečko šiša i pravi frizure sve u 16! |
|
|
|
|
|
ekstenzije Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
jel netko cuo za frizerski salon image u suncanoj ulici? mene konkretno zanima ugradnja ekstenzija tamo ali se bojim, ne znam kako rade:/? helllpp |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
~ evo u petak idem u Adiemus, Bože pomozi :DDDD (nemam baš dobra iskustva s osječkim frizerima)
javim kako je prošlo, btw. zna li netko koliko dečko naplaćuje pramenove (samo izrast + eventualno preljev) Hvala unaprijed |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mzzi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zna li netko kakav je frizerski salon Scandal u Hrv. Republike? Kakve su frizerke tamo?
|
Dok je radila Jovana bio je vrhunski, sad vise nemam pojma. |
|
|
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Catharine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
~ evo u petak idem u Adiemus, Bože pomozi :DDDD (nemam baš dobra iskustva s osječkim frizerima)
javim kako je prošlo, btw. zna li netko koliko dečko naplaćuje pramenove (samo izrast + eventualno preljev) Hvala unaprijed
|
vjerojatno kao da ti stavlja zlato na kosu s obzirom da šišanje (znači samo vrhovi) duge kose naplaćuje 70kn |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
legica21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Catharine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
javim kako je prošlo, btw. zna li netko koliko dečko naplaćuje pramenove (samo izrast + eventualno preljev) Hvala unaprijed
|
vjerojatno kao da ti stavlja zlato na kosu s obzirom da šišanje (znači samo vrhovi) duge kose naplaćuje 70kn
|
hah, ne znam zbog čega... baš sam ga pitala s kojim bojama za kosu radi, kaže Farmavita (nikad čula do sada), ali sam zguglala i vidjela da su vrlo jeftine!!! Budemo vidjeli kako će to sve skupa ispast, stavim i fotku prije - poslije :DDDD |
|
|
|
|
|