Autor |
Poruka |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Neću kvotati i naglasavati tvoje dovoljno snishodljivo i vulgarno ponasanje na ovom forumu.
Nitko ti nije rekao da si gluplja ili glupa, nitko ti nije rekao balavice, teta ili whatever.
Prva si bahato počela i još uvijek trpaš uvrede tipa "interne fore djedica", negativnost i lažna moralnost i ostalo (ne znam o kome pišeš u množini - "mi mladji", usredotoči se na ono što ti misliš i svoj vlastiti stav) ...a da pojma nemaš kome se obraćaš (ili možda griješim jer me ti jako dobro znaš?)
Toliko o poštovanju bez obzira na godine.
Isto tako rekla bih ne znaš tko ovdje ima interne fore ma koliko se s njima sprdala.
Molim te, prestani vrijedjati i kategorizirati ljude, jer kategorija tebe kao - VI MLADJI, neće te opravdati i dozvoliti da se ovdje kako ti kažeš "rješavaš svojih frustracija", ma koliko se tebi net činio dobar medij za to.
Ah da, a da i mi to riješimo u blatu? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Gemi
|
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovo zadnje mi više odgovara
|
dogovoreno ;-) |
|
|
|
|
Gost
|
031 is the best. stvarno se trude i svaki dan se nađe nešto novo i zanimljivo. Osijek online je jako dobro počeo, ali u zadnje vrijeme su nekako spori i ne obnavljaju stranicu svaki dan. Vjerojatno su i oni na godišnjem odmoru. 031, may the Force be with you! |
|
|
|
|
|
Gemi
|
E hebiga, jos da se registriras, pa da ova pohvala ima svoju tezinu. Ovak ispada da sami sebi pisemo pohvale.
Ipak hvala. |
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sori, bila je to D. Non-stop me vaš mehanizam za registraciju zaboravlja. Izluđuje me već. Imaš li kakav lijek? |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Kako te zaboravlja?
Jesi sigurna da nemas neki program koji ubija cookie?
u IE odi u Tools -> Internet Options -> Privacy -> Advanced -> Overide-> Ukljucis "Overide auto cookie handling", stavis oba radio buttona na Allow i jos ukljucis "Allow session cookies".
Nakon toga jos napravis i ...
u IE odi u Tools -> Internet Options -> Privacy -> WebSites -> Edit -> upises http://www.osijek031.com i kliknes na Allow. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
been there, done that, pa cemo vidjeti. Hvala na servisiranju ) |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gost
|
samo se ti prijavi
za servisiranje |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Jako smijesno. |
|
|
|
|
Luigy
Ukupno postova: 54 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Lak način za dobivanje kikirikija.... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
@Luigy, ekipa koja uredjuje Osijek031.com nema bas neke koristi od kikirikija. Korist od njega ce imati ostali clanovi, ali o tome kasnije... ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Gost
|
Gost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo se ti prijavi
za servisiranje
|
dream on |
|
|
|
|
|
Gemi
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@Luigy, ekipa koja uredjuje Osijek031.com nema bas neke koristi od kikirikija. Korist od njega ce imati ostali clanovi, ali o tome kasnije... ;-)
|
TREBA REĆI DA MI MOŽEMO I DONIRATI KIKIRIKI ZASLUŽNIMA!! |
|
|
|
|
|
|