heh eto sad baš razmišljam kak više ni crtići ni serije na tv-u nisu kao prije...heh pa eto mislim da neke od tih likova iz crtića ili serija iz djetinjstva još uvijek pamtimo...ja sam uvijek voljela...heheh leteće medvjediće...loleka i boleka...smogovce... heh koji su vama najdraži ostali u sjećanju...
Umjesto one hrpe cudnih znakova nakon /v/ treba staviti odgovarajucu hrpu cudnih znakova koji identificiraju vas filmic (u linku od filmica oni dolaze nakon /watch?v= ;-)
jelenko...
muzički tobogan...
ne daj se floki...
patuljci pojma nemaju....
malavizija...
nešto od navedenog baš i nije serija ili crtić, ali budi jako ugodna sjećanja
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
...i onaj neki čudni lik što mu je kosa išla lijevo-desno dok je puhao u čarobnu vlat trave...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada