Autor |
Poruka |
kadilak Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Što se tiče zubara ja sam prezadovoljna moja zubarica je vrlo ljubazna i stručna bez anestezije gotovo ništa neradi prema djeci izuzetno nježna njen sam pacijent već deset godina Dr Tomičić Dijana nekad je radila u Čepinu a sad radi u Drinskoj u domu zdravlja na Bosutskom.Dosta pacijenata iz Čepina je pošlo za njom. Za sve one koji se boje moja preporuka. |
|
|
|
|
|
branko_kockica
Ukupno postova: 5 Lokacija: os <=> sb Spol: Muško
|
pozdrav,
ima tko iskustva s lidijom prpić, pošto josip prpić već duže vrijeme ne prima nove pacijente?
i vidim da se na početku teme spominje dr. goran zobundžija u reisnerovoj ali danas je tamo vladimir zobundžija... preporuke i kvaliteta ostala ista ili se šta mjenjalo?
imam užasna iskustva s nekim zubarima pa pušem i na hladno |
|
_________________ of all the things i've lost i miss my mind the most |
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
branko_kockica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pozdrav,
ima tko iskustva s lidijom prpić, pošto josip prpić već duže vrijeme ne prima nove pacijente?
i vidim da se na početku teme spominje dr. goran zobundžija u reisnerovoj ali danas je tamo vladimir zobundžija... preporuke i kvaliteta ostala ista ili se šta mjenjalo?
imam užasna iskustva s nekim zubarima pa pušem i na hladno
|
Goran Zobundžija je njegov brat koji je poginuo u ratu.
U svakom slucaju, V.Zobundzija je odlican zubar! |
|
|
|
|
|
Iveee Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Freya je napisao/la: ›
Dr. Zobundžija - kažu da je najbolji
|
[quote="kobac01"]
Jel zna netko nešto o dr. Anastaziji Aščić iz Radičeve??
Kakva je ona?
Anastazija Aščić
(superljubazna, sve pet) no sjebala mi zub. Kad sam je za par dana nazvala da nešto nije u redu rekla mi je da pretjerujem da je to reakcija. Onda sam fino dobila gangrenu. Otišla k drugom (manje ljubazan, mislim da je prikriveni gay) koji je pljuvao po toj prvoj (dr. Aščić) i isto sjebao stvar. Prerano je napunio zub jer je, citiram " želio danas više završiti s tim", tako da sad vjerojatno opet imam jebenu gangrenu. Loša verzija je što su sad kanali puni i sve me strah da ne završim na kirurgiji.
Moje pitanje je, postoji li u Osijeku kvalitetan zubar, ne bitno jel privatnik???
HELP |
|
|
|
|
|
Iveee Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
..carpea.. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kažu ja je dr.Aščić dobra. Ja sam se baš tamo prebacila pa ću vidjeti da li je to istina. Čini mi se simpa ovak kad s njom pričam,nije neka nadrndana ni živčana.
|
Da, simpa je, samo nije kvalitetna |
|
|
|
|
|
darac1988 Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dr. Saša Đukić
Malo ljudi ga spominje, u svakom slučaju zna svoj posao, na brzinu pregleda, ako nešto nije u redu odmah popravi, radi brzo i kvalitetno, u koliko si naručen u toliko dođeš i odmah si na redu, nema nikakvih čekanja, nedostatak je što moram plaćati anesteziju 50kn ( nudio mi ju je za plombiranje 3 zuba, svaki put sam odbio jer su to mali zahvati, ali on i dalje forsira da mi ju da, priča kako je zub sad možda malo više osjetljiv i sl. samo da uzmem i platim ), a bijele plombe naplaćuje 80, 100, 120, ovisi kako kada i koliki je zahvat ( dobijem račun ), ali to valjda tako mora biti.
Inače je privatnik ali radi preko zdravstvenoga.
Mala zamjerka, prije 5 mjeseci rekao za jedan zub da je sve oke iako me bolio, za mj dana sam mu došao jer me bolilo i dalje da ga pregleda još jednom; malo ga je "ošmirglao" površinski i rekao da će se oporaviti. Nažalost nije se oporavio, danas sam bio opet kod njega, sredio mi je zub i rekao ako te bude bolio ponovno dođi pa ćemo ti izvaditi živac, nije to ništa strašno, samo se radi s lokalnom.
Eto, osim ovoga sve je oke, inače i sestra i mama idu kod njega i zadovoljne su ( s njima nije bilo nikakvih problema ( zasad )).
Sretno u izboru! |
|
|
|
|
|
Jaz
Ukupno postova: 142 Spol: Nebitno
|
Dakle, ne valja. Samo si optimističan i humanističan i ne znaš popljuvati, ali u biti, ovo što si napisao meni između redaka vrišti: bjež' od njega.
Ne volim kad zubari ofrlje rade posao. Moja zubarica to radi i jedva čekam da istekne ugovor od 12 mjeseci da se prebacim kod nekog drugog. Ali ajd, bar su joj anestezije besplatne i bijele plombe 50kn (za koje nisam nikad dobila niti jedan račun).. |
|
|
|
|
|
darac1988 Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A po čemu si iz mog posta zaključila da ne valja? :/
Sve što mi je do sada napravio je bilo oke, nijedna plomba nije ispala.
Čuo sam dijete u čekaonici kako viče da jedva čeka vidjeti svog najboljeg zubara, znači da je dobar i s djecom.
Jedini problem je što želi zaraditi što više pa ti nudi nepotrebne stvari ( ali te ne sili na njihovu kupnju ) te nakon odbijanja i dalje ostane oke i radi bez da išta pretjerano osjetiš.
"Samo si optimističan i humanističan i ne znaš popljuvati" - Eh da sam još uvijek kod dr. Angele Beneš koja je sada u mirovini itekako bi ju popljuvao |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Ja isto plaćam plombe 80 kn, i nikad ne dobijem račun. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Irena Krtić Jobst - Radićeva - tamo blizu Vip-a.... Genijalna, najbolja, presuper, preispravna, radi ko zmaj...ustvari....žena zmaj |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Osobno nisam nikada išla kod privatnika, pa niti ne znam kako se uopće kreću cijene njihovih usluga, a željela bih ići kod privatnika.. (a s obzirom da ne znam mogu li se to priuštiti, moram ovo pitati) pa evo, ako je netko voljan šibnuti mi par cifri za one najuobičajenije usluge. Thanx! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
xenchy Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
... |
Zadnja promjena: xenchy; 15.09.2011. 19:22; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Jaz
Ukupno postova: 142 Spol: Nebitno
|
Oooo,pa fino! Znači, on je novi, prima pacijente preko HZZO-a? |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osobno nisam nikada išla kod privatnika, pa niti ne znam kako se uopće kreću cijene njihovih usluga, a željela bih ići kod privatnika.. (a s obzirom da ne znam mogu li se to priuštiti, moram ovo pitati) pa evo, ako je netko voljan šibnuti mi par cifri za one najuobičajenije usluge. Thanx!
|
vađenje zuba 150 kn...popravak zuba 100 kn...krunica 400 kn... |
|
|
|
|
|
xenchy Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
... |
Zadnja promjena: xenchy; 15.09.2011. 19:22; ukupno mijenjano 1 put. |
|