to si bio duzan napraviti jos u uvodnom postu (iznijeti i obrazloziti svoje misljenje).
Citat:
Srbi otežu sa uhićenjima zločinaca, pa će neki poumirati od starosti, neki neće bit sposobni za suđenje a neke vjerojatno neće nikada ni „pronaći“. Samim time, izostat će osude za njihove zločine, i prividno će se umanjiti krivnja Srpske strane za rat na ovim prostorima, iako su formalno oni bili agresori.
prvo, to ne rade Srbi, vec drzava Srbija. nije da je meni nesto stalo do takvih pretpoliticki korektnih razgranicenja etnosa od monoetnickih banana zvanih Srbija i Hrvatska, no bojim se da ti se takva "argumentacija" ne razbije o vlastitu tintaru. recimo, da te ne pokupe veceras ispred zgrade i prevezu u Hag -> da kao Hrvat odsluzis Gotovininu zatvorsku kaznu. drugo, najbolji primjer otezanja dok netko ne umre je upravo hrvatski primjer odbijanja urucenja optuznice generalu Janku Bobetku. Racan je odahnuo kad je Tudjmanov partizanski drug, okruzen HDZ-ovom strazom, konacno umro. to si, izgleda, zaboravio. u Haskom pak tribunalu dobrana vecina su upravo Srbi, a ne Hrvati, Bosnjaci, ili Kosovari. i to je sasvim opravdano / zasluzeno.
stoga, ponavljam pitanje - kako su to Srbi bolje odigrali partiju? ocigledno, tebi je bitno kako je koja drzava zastitila vlastite zlocince, a ne kaznjavanje samih ratnih zlocina. i upravo se takav pristup zove izgubljena partija sa civilizacijom (a ne sa Hagom). iskreno, tesko mi je dokuciti zasto tebe i tebi slicne ustasoide moderacija trajno ne ukloni sa ovog foruma. to o cemu vi ovdje lajete nije, niti ce ikada biti, sloboda govora. to je zagovaranje zlocina.
Puno zujiš,a malo meda daješ...
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?