Autor |
Poruka |
zoolloo666 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
da li je netko volontirao prijašnjih godina i kakva su mu iskustva?
zna li netko jesu li objavljeni rezultati ovogodišnjeg natječaja?
hvala |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
zoolloo666 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
eo,danas već 30.5 a oni i dalje ništa nejavljaju....čak niti ne odgovaraju na mailove
neznam nikoga da su zvali za ovogodišnje volontiranje
ako su nekoga zvali ili zna bilo šta neka kaže
hvala |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
zoolloo666 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eo,danas već 30.5 a oni i dalje ništa nejavljaju....čak niti ne odgovaraju na mailove
hvala
|
ja sam imao skype interview prošli ponedjeljak i rekli su da će se 5.6. znati rezultati. |
|
|
|
|
|
LadyArwen
Ukupno postova: 7 Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hvala
|
ja sam imao skype interview prošli ponedjeljak i rekli su da će se 5.6. znati rezultati.
|
Ja imam danas u 16h....da li bi mi mogao reći kako je izgledao interview? Baš me zanima....uf...sreća najveća ako prođem! |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
LadyArwen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hvala
|
ja sam imao skype interview prošli ponedjeljak i rekli su da će se 5.6. znati rezultati.
|
Ja imam danas u 16h....da li bi mi mogao reći kako je izgledao interview? Baš me zanima....uf...sreća najveća ako prođem!
|
a ne znam, ja nisam imao dugo, pitali su me zašto sam se odlučio prijaviti za NGO i tak, malo pričali gdje sam prije volontirao i to je to. ništa strašno, samo opušteno ;D |
|
|
|
|
|
smokra Ukupno postova: 2 Spol: Muško
|
meni se nisu javili....predpostavljam onda da nisam upao |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
Meni su se jučer javili sms porukom, a sad maloprije je odrađen interview s Milanom
Pitaju te zašto si se prijavio i imaš li nekakvog iskustva u volontiranju. Ništa strašno. Zapravo je on više pričao nego ja. Jedino mi malo bezveze što su u prijavi dali mogućnost da apliciraš za 3 sektora gdje bi volio volontirati, a na kraju ćeš završiti gdje god te oni strpaju. Bitno da će biti pristup internetu, ako uspiješ doći na red od toliko ljudi
Prijavilo se oko 10 000, a trebaju 1000 volontera. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
LadyArwen
|
Hvala Tratinčice i Korina....idem i ja odraditi svoj interview u 16h...pa ćemo vidjeti kako će biti...držim fige svima! |
|
|
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
javili se mailom, intervju trajao svega 2-3 min, lik vise pricao nego ja, rekao da ce tamo oko 5.6. javiti jesam li upao ili ne... |
|
|
LadyArwen
|
Jesu li kome što javili??? |
|
|
|
|
|
ena04 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
meni su javili maloprije, poslali su mi mail da sam primljena... nesto mi je bilo nerealno ocekivati da me prime od toliko prijavljenih, sad kad jesu cudno mi pravo
i mene zanima jel neko nekad prije volontirao, posebno ako ima neko sa sektora obezbjedjenja, kakva su iskustva i tako |
|
|
|
|
|
|
|